filmde olur sorun degil tuş kilidi mandalını surekli kullanmani tavsıye etmem quick lok diye bir uygulama var onu yukleyıp ana ekrana taşı pratık oluyor
filmde olur sorun degil tuş kilidi mandalını surekli kullanmani tavsıye etmem quick lok diye bir uygulama var onu yukleyıp ana ekrana taşı pratık oluyor
bendeki galaxy mini sadece ekran soğuduğunda kısa bir süre tepki vermiyor servisi aradım onlarında bilgisi yok.adam yağllı elle elledinmi diyor.bulunduğum ev gecekondu çekmeköy malum soğuk.az birşey soğuyunca tepki vermiyor.ekran çözülünce soğuk bile olsa parmaklarım tepki veriyor.
arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır problemsiz olarak kullanıyorum fakat bugün dışarıdayken telefon dondu dokunmatik özelliği gitti fakat sıcakta düzeldi? devam edermi ve sizdede oluyor mu?
arkadaşım bu telefon, sadece tenimizi algılıyor tırnakla bile ellesen algılamıyor , bende bir keresinde soğukta unutmuştum ekranı buğulanmış hemen sildim mendille ve şimdi daha dikkat ediyorum , bu telefonu çok soğuğa ve çok sıcağa koymayın ve biraz zahmet edip kullanma kılavuzunu okuyun