C6-01 satıyorum.Fiyat önerisi yaparmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 satıyorum.Fiyat önerisi yaparmısınız?
Arka kapağında sadece köşesinde 3mmlik bi çizik var. Orjinal ekrana bir kere bile dokunmadım. (devamlı jelatinle kullandım. Tuşlarda en ufak bi sorun yok. Siz olsanız kaça satardınız?

u_cosar

u_cosar

Üye
bak o kapak fiyat düşürülebilir ama sana şunu diyim şimdi böyle telefon aparatları satan yerler var git bir tane kapak al ve onunla değiştir kimse zaten farketmez bu sayede telefonun fiyatı kesinlikle düşmez :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
demek symbian'ı bırakıyon :'(

asrabi

asrabi

Üye
:'(

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
:'( yok bea 603 alıcam :D

---------- Eklendi @ 08:51:26 ---------- Yazıldı @ 08:47:55 ----------

bak o kapak fiyat düşürülebilir ama sana şunu diyim şimdi böyle telefon aparatları satan yerler var git bir tane kapak al ve onunla değiştir kimse zaten farketmez bu sayede telefonun fiyatı kesinlikle düşmez :oke:

Kvk 21 aralık 2012ye kadarmı ne kullanıcı hatalarını ücretsiz tamir ediyormuş öyle bişe duydum. Doğruysa oraya gönderirim herşeyi 0 gibş yaparlar. Güzel olur :)

tempestshine

tempestshine

Üye
:'( yok bea 603 alıcam :D

---------- Eklendi @ 08:51:26 ---------- Yazıldı @ 08:47:55 ----------

Kvk 21 aralık 2012ye kadarmı ne kullanıcı hatalarını ücretsiz tamir ediyormuş öyle bişe duydum. Doğruysa oraya gönderirim herşeyi 0 gibş yaparlar. Güzel olur :)

iyi tamam o zaman :D

yasinzz

Üye
abi ne ne ama ne kadar kıskançsın ben htc wildfire yi satıp HTC desire HD alcam dediğimde sen dalga geç sonra gerçekten alınacağınını öğrenince kıskançlık yapıp c6 süper derken satıp değiştirmeyi düşün bence hiç bekleme yapma almazlar inş. :Dzaten almağcaklar he bide almamla değilde HTC desire HD le dalga geçiyodun yok c6 mı daha cok seviyorum o daha iyi , neden satıyon şimdi :nono::yuru

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
abi ne ne ama ne kadar kıskançsın ben htc wildfire yi satıp HTC desire HD alcam dediğimde sen dalga geç sonra gerçekten alınacağınını öğrenince kıskançlık yapıp c6 süper derken satıp değiştirmeyi düşün bence hiç bekleme yapma almazlar inş. :Dzaten almağcaklar he bide almamla değilde HTC desire HD le dalga geçiyodun yok c6 mı daha cok seviyorum o daha iyi , neden satıyon şimdi :nono::yuru

:kop2:

emrelives2

Üye
ben de de c601 var sahibini bekliyor 5 aylık faturası her şeyi var çok temiz. 450 nakit diyorum.

ben pazartesi günü android dünyasına geçiş yaptım gayet başarılı olmuş. nokia symbian konusunda bitti.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ben de de c601 var sahibini bekliyor 5 aylık faturası her şeyi var çok temiz. 450 nakit diyorum.

ben pazartesi günü android dünyasına geçiş yaptım gayet başarılı olmuş. nokia symbian konusunda bitti.

hangi yönden bitti ama? Kişinin isteğine göre değişir...

mcalisir

Üye
Bende c6-01 sahibiyim şu an pişmanm açıkçası günlük işlerimi görüyo normalde sorunum yok ama uygulama desteğinin benim için önemli olduğunun yeni farkına vardım...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Bende c6-01 sahibiyim şu an pişmanm açıkçası günlük işlerimi görüyo normalde sorunum yok ama uygulama desteğinin benim için önemli olduğunun yeni farkına vardım...

bende bundan bahsediyorum. Günlük ihtiyaçları isteyen biri için 603 fazla bile gelir. Ama uygulama desteği konusunda symbian öldü. Bana sorarsanız wp ye geçmek istiyorum. Ama fiyatı beni biraz aşıyor. Mecburen androide kaymak zorunda kalıyorum ama hala 603 gibi bişe düşünüyorum ??? Anlıycanız kafam karmakarışık!!??

aykutozkann

aykutozkann

Üye
fiyat önerisi istemiş bir kişi hariç herkes yine tartışmaya girmiş :D ne kadar polemik oldu şu symbian forumunda android tartışması :D :aha:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
fiyat önerisi istemiş bir kişi hariç herkes yine tartışmaya girmiş :D ne kadar polemik oldu şu symbian forumunda android tartışması :D :aha:

bir kişi bile söylemedi ya söyleyin biriniz. Töbe yarabbi!

MoonLife01

MoonLife01

Üye
400 Tlye satabılırısn belkı bu saaten sonra.

Gitti gidiyorada koyabılırsın belkı fazla gider orada

keys1903

keys1903

Üye
400 verdiler ama vermem

u_cosar

u_cosar

Üye

öyle yapsan da olur boşuna beklemeyip bunu yapsan da olur hem hiç garantiye gitmemiş olur cihaz zaten kapak ayırt edilemez orjinali ile

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kvklı urunler gidebılıyormuş sordum ben yanı herkezın telefonunu yapmıyolar kvk damgalı olacakmış teefonda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt