yok bea 603 alıcam 
bak o kapak fiyat düşürülebilir ama sana şunu diyim şimdi böyle telefon aparatları satan yerler var git bir tane kapak al ve onunla değiştir kimse zaten farketmez bu sayede telefonun fiyatı kesinlikle düşmez![]()

yok bea 603 alıcam
---------- Eklendi @ 08:51:26 ---------- Yazıldı @ 08:47:55 ----------
Kvk 21 aralık 2012ye kadarmı ne kullanıcı hatalarını ücretsiz tamir ediyormuş öyle bişe duydum. Doğruysa oraya gönderirim herşeyi 0 gibş yaparlar. Güzel olur![]()

zaten almağcaklar he bide almamla değilde HTC desire HD le dalga geçiyodun yok c6 mı daha cok seviyorum o daha iyi , neden satıyon şimdi 

abi ne ne ama ne kadar kıskançsın ben htc wildfire yi satıp HTC desire HD alcam dediğimde sen dalga geç sonra gerçekten alınacağınını öğrenince kıskançlık yapıp c6 süper derken satıp değiştirmeyi düşün bence hiç bekleme yapma almazlar inş.zaten almağcaklar he bide almamla değilde HTC desire HD le dalga geçiyodun yok c6 mı daha cok seviyorum o daha iyi , neden satıyon şimdi
![]()

ben de de c601 var sahibini bekliyor 5 aylık faturası her şeyi var çok temiz. 450 nakit diyorum.
ben pazartesi günü android dünyasına geçiş yaptım gayet başarılı olmuş. nokia symbian konusunda bitti.
Bende c6-01 sahibiyim şu an pişmanm açıkçası günlük işlerimi görüyo normalde sorunum yok ama uygulama desteğinin benim için önemli olduğunun yeni farkına vardım...
fiyat önerisi istemiş bir kişi hariç herkes yine tartışmaya girmişne kadar polemik oldu şu symbian forumunda android tartışması
![]()
![]()
400 Tlye satabılırısn belkı bu saaten sonra.
Gitti gidiyorada koyabılırsın belkı fazla gider orada

Kvk 21 aralık 2012ye kadarmı ne kullanıcı hatalarını ücretsiz tamir ediyormuş öyle bişe duydum. Doğruysa oraya gönderirim herşeyi 0 gibş yaparlar. Güzel olur![]()
bakalım nolacak![]()