c6-01 mi yoksa wave2 mi acıl yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 mi yoksa wave2 mi acıl yardım
arkadaslar elımde c601 var wave 2 ıle takas yapcam kafa kafaya sızce hangısı daha ıyı benım c601 3 aylık wave 2 ıse 7 aylık cızaz sımdı benım ıcın onemlı olan uygulama ve oyun malum nokıaya anna da geldı oyun cıktıgı yok sızce bada nasıl sıstem oyun bollugu varmı takas edersem pısman olurmuyum ılerde

Artles

Artles

Üye
pişman olursun wave 2 android değildi sanırım.
ve belle güncellemesi ile telefon harika olucak diyorlar yani onu bekle derim ben..

• Beğen
Tepkiler: keys1903
aagkn

aagkn

Üye
Eğer uyguluma yokluğunudan şikayet ediyorsan bada kullanman gereken en son işletim sistemi,ama yok benim telefonum şık olsun,ekranı parlak olsun diyorsan hiç bekleme hemen takas et.
Tercih senin .

• Beğen
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
yav ben oyun ve uygulama ıcın eger bada o yoneden ı deılse almam zaten ne ısım olur benım telefonumunda goruntusu tıpı guzel sonucta

aagkn

aagkn

Üye
Bada hala gelişim sürecinde olan bi sistem bundan dolayı uygulma oyun vs... şu an için tam olarak yeterli değil yani symbiandaki uygulamalar seni tamin etmiyorsa Bada seni kesinlikle kesmez :good:

• Beğen
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
evet bıraz daha beklıyelım vazgectım wave 2 de yaramaz ozaman

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Nasıl yaramaz ya bada da angry birdsden tut gangster 2 midir nedir var. Benim bildiğm

spartuas

spartuas

Üye
az daha para kat c7 al. Beğenmezsen 2 katı para kat n8 al. Yok almam diyorsan bekle 701 al. Hala yok diyorsan n9. Yok arkadaşş dersen iphone 5 vazgeçtim dersen 5110 :oke:

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
yaw kardes c7 veya n8 aynıısletım sıstemı sonucta aynı uygulamalar ben uygulama ıcın bada yı merak ettım bır tandııkta wave 2 ıle takas edek kafa kafaya dıyınce kararsız kaldım yoksa c6-01 den memnunum sadece oyun yonunden az oyun var bana gore nebılem bır rela soccer 2011 bıle cıkmadı

maxirabit

maxirabit

Üye
ikisinide kullandım şu anda c6-01 kullanıyorum.Önemli olan ihtiyaçlarını karşılaması.
Bada 2.0 geldi gelicek gibi ama halen kesin bir tarih yok.

Kedi Yavrusu

Üye
Bada ve çok uygulama mı? Şaka yapıyor olmalısın. Adamlar daha angry birds'ü bekliyor.

maxirabit

maxirabit

Üye
yaw kardes c7 veya n8 aynıısletım sıstemı sonucta aynı uygulamalar ben uygulama ıcın bada yı merak ettım bır tandııkta wave 2 ıle takas edek kafa kafaya dıyınce kararsız kaldım yoksa c6-01 den memnunum sadece oyun yonunden az oyun var bana gore nebılem bır rela soccer 2011 bıle cıkmadı
Oyun uygulama yönünden takıldıysanız.
Ne symbian'a bulaşın nede bada'ya.
Size iki tercih kalır android,ios.

valent

valent

Üye
Ne alırsan al bada işletim sistemli bir cihaz asla alma kardeş benden sana tavsiye symbian tırnağı olamaz bada bunuda unutma.

----------Eklendi @ 10:13:50 ---------- Yazıldı @ 10:12:02 ----------

Kardeş biraz sabret belle güncellemeside gelecek 2012 de yeni oyunlar ve uygulamalarda çıkacak boşver sen badayı

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
vazgectım vave2 den belleyı beklıyek bakalm

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
SilentOne

SilentOne

Üye
alcaksan wawe 1 al bada 2 yi yüklet tmmdır :D

tncy-

Üye
c6 01 :good: wave Bada işletim sistemine Sahip olduqundn uyqulamaLarı hiç yokk..

velan

Üye
Tabiki c6-01 kanaatim bu yönde.Wawe2 güzel cihaz lakin c6-01 daha güzel...

SilentOne

SilentOne

Üye
Eğer uyguluma yokluğunudan şikayet ediyorsan bada kullanman gereken en son işletim sistemi,ama yok benim telefonum şık olsun,ekranı parlak olsun diyorsan hiç bekleme hemen takas et.
Tercih senin .

aynen bole bişi düşünüyorsan eqer

pRime.

pRime.

Üye
C6-01 diyorum, samsungun badayla ilgileneceği yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...