Acıl yardım c6-01 hard format.. Anna magduruyum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
Acıl yardım c6-01 hard format.. Anna magduruyum :)
Arkadaslar okadar bekledık cıktı dedık yukledık.. neyse sorunuma gecıyım sımdı anna cıktı gecenlerde dedım kuruyum telefonuma ne soft ne hard format atmadan dırek guncellemeyı yaptım ıyı hos guncelleme guzelce kuruldu.. 2 gun stabıl calıstı ama 2 gundur goruyorumkı bazen oyun felan oynarken veya bazen ınternette gezınırken telefon restart atıyor..
sımdı sızce telefonuma ne yapmalıyım hard format mı atmalıyım.. hard format atmayıda soylersenız
veya soft formatmı atmalıyım kı onuda soylersenız ıyı olur

yardımlarınızı beklıyorum uygulamalarım gıderse gıtsın onemlı deıl o telefon temız olsun yeter benım ıcın

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bende de aynı sorun vardı.Ben Hard format attım ama garantiyi bozuyor galiba lakin soft format ta denedim ama işe yaramadı.
hard format telefonun ses kısma tuşu kamera tuşu ve menü tuşuna açma tuşuyla birlikte dil seçimi gelene kadar basıyoruz(bunu yapmadan çözümleri araştır
soft format *#7370# yapıyoruz
ben hard formattan sonra ovi felan gitti tabi ama güncelleştirmeler bölümünde vardı yükledim sıkıntı olmadı..
şimdi herşey çalışıyor oyunlar yükleniyor

• Beğen
Tepkiler: keys1903
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
garantı gıderse ıs kotu yapmayım tel daha 2 aylık napsakkı kesınmı garantı dısı bence olmaması lazım cunku kvk da bıle ılk yazılımsal sorunlar hard format denerler dıye duymustum

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Güncelleme eksik yüklenmiştir aynı telefonu kullanıyorum sorun yok format atmak garanti dışı değil. sorun olmaz yane. yüklediğiniz uygulamaları hafıza kartına yüklemeye çalışın tl belleğine yüklenmeyin. yazılımı tekrar atın sorun düzelecektir. hard format kapama/yeşil yes/ camera tuşuna basarak yapabilirsin. önce camera ve yes tuşu basılı olsun ve kapama tuşuna basarak aç biraz bekle 2. titreşimden sonra tuşları bırak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...