cortex47
Üye
ForeverAlone";4214532][COLOR="Black' Alıntı:
Dünyadaki en büyük pixel yoğunluğuna sahip o cihaz. (330 PPI) Gözle görülemeyecek derecede keskin
Dünyanın en gelişmiş uygulama marketi (520.000) uygulama ücretsiz
En hassas dokunmatik ekran (Ekrana dokunmana gerek yok kapasitif elektronlar havada yakalayabiliyor dokunmatiği)"dene görürsün"
En kolay kullanım (iOS'u kullanmak gerçekten çok kolay ayrıca içeriğide bol)
Tüm şirketler iPhone için uygulama çıkarıyor (Bilen biliyor)
Vee en önemlisi sen.Masada iPhone 4 görünce gözlerin takılıyor değilmi[/COLOR]
1. Pixel yoğunluğunun işletim sistemiyle ilgisi yoktur.
2. 520.000 ücretsiz uygulamalı bir market yok piyasada şu an. O toplam uygulama sayısı.
3. Ekranın kapasitif olması şu an bir standar zaten, çoğu telefon üreticisi halihazırda kapasitif ekranlı telefon sürüyorlar piyasaya, bunun da işletim sistemiyle bir ilgisi yok.
4. Kullanım kolaylığı kişiden kişiye değişir. Amcama göre Nokia menüsü alışılageldiği için o daha kolay kullanılıyor.
5. Bunu söylemiştim, bu bir pazarlama stratejisi, bunun işletim sisteminin gelişmişliğiyle alakası yok.
6. Hayır, takılmıyor. Bilmiyorum bu söylediğin belki apple ürününe sahip olmayanlarda geçerlidir.
----------Eklendi @ 21:13:41 ---------- Yazıldı @ 21:10:39 ----------
peki bu kadar tartıştık o zaman koy elini kalbine ve dürüstçe söyle bana Elinde ki cihaz (E7) senin isteklerini karşılıyormu seni her anlamda tatmin ediyormu. veyahut bir İOS kadar zengin bir dünya sunuyor mu sana bunu dürüstçe soruyorum bak
Beni her anlamda tatmin etmiyor, hayır. Elimdeki iPad de etmiyor, iOS'un dünyası düşündüğünüz kadar zengin değil.
----------Eklendi @ 21:17:04 ---------- Yazıldı @ 21:13:41 ----------
ForeverAlone";4214551][COLOR="Black' Alıntı:
Donanım haber iPhone 4 ile 720 p mkv dosyalarını oynatıyor zaten.Hiçmi inceleme videosu incelemedin
Ayrıca takılma olmadan bunu kendileri de belirtiyor.[/COLOR]
Bana bunun kanıtını gösterirseniz, (video olarak) sizden özür dileyip bu konuda sadece hatalı olduğumu kabul edeceğim. Özellikle belirteyim, iPhone 4, mkv uzantılı, 720p.
----------Eklendi @ 21:23:01 ---------- Yazıldı @ 21:17:04 ----------
Demek istediğim şu, elimdeki arşivi attığım gibi oynatamayacaksa neye yarar bu?

uygulama demiş demek

hadi bende gidiyorum çok boşa harcadım vaktimi