c6 01 mi ? n86 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gececi61

gececi61

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 mi ? n86 mi ?
arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım n86 in hafıza güzel 8gb otofokus var c6 01 ise hafıza az otofokus yok ama hoş bi dokunmatik c6 01 kullananlar otofokus un eksikliği hissettiliyor mu fotolarda dokunmatigı nasıl tavsiyeniz ne

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
dokunmatiği kapasitif yani gayet güzel. Kesinlikle c6 01 :oke:
ayrıca makro çekimler hariç afnin önemi yok. :oke:

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve Silinen Üye 737108
gececi61

gececi61

Üye
    Konu Sahibi
peki hafif yakın çekimlerde nasıl örnek portre otomatik olarak bi otaklama varmi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kullanmadığım için bilmiyorum. :) ama sırf af yok diye kamera kötülenmez :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
gececi61

gececi61

Üye
    Konu Sahibi
doğru video hd dimi yanlış hatırlamıyorsam

bveo

bveo

Üye
kardeşim n86 benim kullandığım telefon harika bişey şiddetle tavsiye ederim hiçbir dokunmatik telefonu sevmiyorum nefret ediyorum hatta!:nono:

gececi61

gececi61

Üye
    Konu Sahibi
benim şu an kullandığım da n85 flex i bozuldu bi ara 65 tl masraf ettim gelen parça uyum sıkıntısı yaptı 2 sefer daha değişti parça garantisi olduğu için sonrakilere para vermedim ama kızakli tel o yüzden bi daha düşünüyorum biraz soğuttu beni diyebilirim o yüzden karar veremiyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kardeşim n86 benim kullandığım telefon harika bişey şiddetle tavsiye ederim hiçbir dokunmatik telefonu sevmiyorum nefret ediyorum hatta!:nono:
sen sevmiyor olabilirsin ama adam dokunmatik seviyor Belki.Ayrıca c6 01de en az bi kaç tane m86 kadar güzel Emin ol :oke:

ahmet2552

Üye
n 86 sadece fotoğraf makinesi.bendeki tlf.en kısa zamanda çıkaracağım elimden.eğer fazla sms kullanan biriysen tuşlardaki yazılarda siliniyor.ses çıkışı berbat.internet hızı çok yavaş.bence iphone 5 çıkmasını bekle.çünkü tel.piyasasını ve fiyatları alt üst edecek.birde forumlardaki çoğu işine yarayabilecek program. N 86 da çalişmıyor.tlf cracklemen lazım...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
C6-01'in getirileri çok çok fazla olur arkadaşım emin olabilirsin. C6-01 almanı şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
bveo

bveo

Üye
kardeşim yuh be!! mis gibi telefonu çöpe atacaksın utanmasan!!!! internet hızı gayet iyi kamerası süper ses biraz kötü olabilir..

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeşim git bi turkcell bayiine orada test telefonları oluyor bul birinde c6-01 i gör nasıl bi cihaz olduğunu ben hem kullanıyor hem de soranlara tavsiye ediyorum bence gayette güzel cihaz

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01 ;)

pRime.

pRime.

Üye
dostum n86 süper telefondur hatta nokia'nın ürettiği en başarılı telefonlardan biri... ama artık eskidi benim tavsiyem c6-01'dir. :oke: kullananlar çok memnun fiyatı da çok uygun.

nonamex

Üye
Dokunmatik Nokialar genelde sorunlu oluyor, o yuzden N86.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Dokunmatik Nokialar genelde sorunlu oluyor, o yuzden N86.
bi kaç telefon yüzünden hepsini çöpe atmayalım. :) bazılarında sorun olabilir fakat hepsinde yok. Sorun olanları da düzeltiyorlar. Yeter ki kullanımı bilinsin

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
61semih

61semih

Üye
dokunmatiği kapasitif yani gayet güzel. Kesinlikle c6 01 :oke:
ayrıca makro çekimler hariç afnin önemi yok. :oke:
tamam ama af ı sadece makro ıle sınırlandırmayın,af olmazsa olmaz ıster makro ıster normal cekımde.otomatık odaklanma yakınplandakı bır cısme odaklanmada daha etkılı olur fakat normal cekımlerdede bu otomatık odaklama cok ıse yarar ozellıkle hareket halınde ıken.af lı ve af sız bır kameraya sahıp telefon kullanıcısı olarak yazıyorum bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt