c6 01 mi ? n86 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
tamam ama af ı sadece makro ıle sınırlandırmayın,af olmazsa olmaz ıster makro ıster normal cekımde.otomatık odaklanma yakınplandakı bır cısme odaklanmada daha etkılı olur fakat normal cekımlerdede bu otomatık odaklama cok ıse yarar ozellıkle hareket halınde ıken.af lı ve af sız bır kameraya sahıp telefon kullanıcısı olarak yazıyorum bunu
Tamam sen söylüyosan öyledir. :oke: şimdi doğruca gidip androidli alalım :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tamam ama af ı sadece makro ıle sınırlandırmayın,af olmazsa olmaz ıster makro ıster normal cekımde.otomatık odaklanma yakınplandakı bır cısme odaklanmada daha etkılı olur fakat normal cekımlerdede bu otomatık odaklama cok ıse yarar ozellıkle hareket halınde ıken.af lı ve af sız bır kameraya sahıp telefon kullanıcısı olarak yazıyorum bunu
:oke::)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Ben manual fokusçuyum beyler :D Ayrıca c6-01'de fixed fokus mudur nedir ondan var sabit odak yani hareket halinde sorun olmaz.
Spor modu falan varsa onu seçip net kareler yakalanabilir.
:pro:

Epple

Epple

Üye
Nokianın n serisine nedense bir türlü içim ısınmadı.Yani o nokia'nın klasik takozluğunu hep gördüm n serisinde.Şu an c6-01 kullanıyorum ve hiç de şikayetim olmadı.Dokunmatiği olsun kamerası wifi falan filan..Bence hiç bakma n serisine.Git c6-01 al kardeşim.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Aynı telefonlara bile genelleme yapamazken komple N serisini tasa tutmak ne derece dogrudur bilemem.
Üstelik N serisi amiral gemisi gibi nokia'nın.Akıllı telefon olayını ben n serisinden ögrendim ilk olarak.
N900,N97 falan ne demekti arkadas bundan 2-3 sene önce.Aynı sekilde n95 olsun n96 n73 olsun hatta n70'e kadar gider bu is.
Kral telefonlardı rakip markaların telefonlarına telefon diyemezdin bunlar yanında ki N serisi hala amiral gemisidir nokia'nın ama isim yönetmeliginde degisiklige gitti ve artık harf kullanmayacaklar N,X,C,E falan kalmadı yani.

gececi61

gececi61

Üye
    Konu Sahibi
sa0lun arkadaşlar c6-01 aldım ç0kta memnun kaldım kamera süper :D

futbol123

futbol123

Üye
c6-01 nerde n86 nerde?
tabiki c6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt