evet.doğru video hd dimi yanlış hatırlamıyorsam
sen sevmiyor olabilirsin ama adam dokunmatik seviyor Belki.Ayrıca c6 01de en az bi kaç tane m86 kadar güzel Emin olkardeşim n86 benim kullandığım telefon harika bişey şiddetle tavsiye ederim hiçbir dokunmatik telefonu sevmiyorum nefret ediyorum hatta!![]()

C6-01'in getirileri çok çok fazla olur arkadaşım emin olabilirsin. C6-01 almanı şiddetle tavsiye ederim.

bi kaç telefon yüzünden hepsini çöpe atmayalım.Dokunmatik Nokialar genelde sorunlu oluyor, o yuzden N86.
bazılarında sorun olabilir fakat hepsinde yok. Sorun olanları da düzeltiyorlar. Yeter ki kullanımı bilinsinKatılıyorum.bi kaç telefon yüzünden hepsini çöpe atmayalım.bazılarında sorun olabilir fakat hepsinde yok. Sorun olanları da düzeltiyorlar. Yeter ki kullanımı bilinsin
tamam ama af ı sadece makro ıle sınırlandırmayın,af olmazsa olmaz ıster makro ıster normal cekımde.otomatık odaklanma yakınplandakı bır cısme odaklanmada daha etkılı olur fakat normal cekımlerdede bu otomatık odaklama cok ıse yarar ozellıkle hareket halınde ıken.af lı ve af sız bır kameraya sahıp telefon kullanıcısı olarak yazıyorum bunudokunmatiği kapasitif yani gayet güzel. Kesinlikle c6 01
ayrıca makro çekimler hariç afnin önemi yok.![]()