El~PisToLeRo
Üye
Sana göre arap firmasıydı dimi huawei hmm evet belki ilk kurucusu falan öyledir ama o telefon tam bir çinli.
O telefonun özelliklerinden benimde haberim var ve o saydıgın artılara bende ideos hakkında artılar eklerim ama telefon kalitesiz.
Konusmak için daha erken 1'ay anca oldu çıkalı daha ne kullandın da yere düsürdün anladın kaltieyi.
Özelliklerini yazarken bile kafanı kurcalamalı niye ucuz bu telefon diye.
Ayrıca android bir telefon yazarken 800 mhz'yi rami falan yazma biz biliyoruz androidin çalısması içine neler gerekli.
Evet telefonun amoled olması fiayatını en az 150-200 lira üste çekecektir ve C6'da cbd ekran ile birlikte bu teknoloj.
Evet flash yok.Sen face'de okey dısında düzgünce kullanamazsın flash'ı..
Wifi hotspt falan hikaye bos is telefonda zaten wifi sorunu var.Wifi açıkken telefon kasıyormus diyorlar bundan tam haberim yok ama.
Ve usb on the go destekli kaç telefon var senin haberin yok..
O telefonun özelliklerinden benimde haberim var ve o saydıgın artılara bende ideos hakkında artılar eklerim ama telefon kalitesiz.
Konusmak için daha erken 1'ay anca oldu çıkalı daha ne kullandın da yere düsürdün anladın kaltieyi.
Özelliklerini yazarken bile kafanı kurcalamalı niye ucuz bu telefon diye.
Ayrıca android bir telefon yazarken 800 mhz'yi rami falan yazma biz biliyoruz androidin çalısması içine neler gerekli.
Evet telefonun amoled olması fiayatını en az 150-200 lira üste çekecektir ve C6'da cbd ekran ile birlikte bu teknoloj.
Evet flash yok.Sen face'de okey dısında düzgünce kullanamazsın flash'ı..
Wifi hotspt falan hikaye bos is telefonda zaten wifi sorunu var.Wifi açıkken telefon kasıyormus diyorlar bundan tam haberim yok ama.
Ve usb on the go destekli kaç telefon var senin haberin yok..
aldıgınız butun urunler Çin üretimi daha halen neyin çininden japonundan ülkesinden bahsedıyorsunuz
Flashı sadece facede okeyde kullanmıyorum her sitede işime yarıyor binbir türlü siteden video izledim kasma bile yapmadı kanaldnin sitesinden girip canlı tv izliyorum hiç kasmıyor.Ayrıca wifi sorunu falanda yok madem bilmiyosun wifi sorunu diye bişey atma ortaya sürekli wifiyle bağlanıyorum ne bağlanmama gibi bi durum oldu nede kasma.Wifiyi açtığım anda hemen modemi bulup bağlanıyor 10 sn ye sürmüyor.Sabaha kadar usb otg olsun benim işime yaramadıktan sonrat elefonda wifi hotspot da boş iş fln değil gayette güzel.Diyosunki kafanı kurcalamalı fiyat niye bu kadar ucuz peki senin kafanı kurcalamıyomu bu c6-01 neden 750 liradan 550 liraya düştü hemde daha yeni çıktı ? + telefon 5800 kadar kalın bütün markalar incecik telefonlar cepte kaybolan telefonlar yaparken nokia bu kadar kalın bi telefon çıkarıyo piyasaya çok saçma.Kaliteyi ben ilk kullandığımda dokunduğumda anladım zaten her yerindende belli oluyor ne kadar kaliteli olduğu.

İdeos x5