Hala bu forumda ısrarla gezen fandroidler var, üstüne o yazdığını hiç yazmamış gibi tartışma çıkmasın diye ekleyenler var, yetmezmiş gibi aldığı cevaba rağmen yüzsüzlük edip s3 forumunda gezme cesaretini gösterenler var?Hala Symbian diyebilenler var?(Tartışma çıkmasın.)
Konu dağıttığım falan yok biraz etrafına bakarsan kimin ne yaptığını görürsün zaten.onlar hep öyle.konuları dağıtıyolar![]()
O da olabilir.603 diyorum. Ama önünde kamera yok ve flaşı yok.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kimin konuyu dagittigi belli oluyor zaten. cevap yazmaya bile gerek yok. eger okuyan kiside beyin varsa...onlar hep öyle.konuları dağıtıyolar![]()
Bence de aklı olan fandroid bu foruma yazmaz!!!kimin konuyu dagittigi belli oluyor zaten. cevap yazmaya bile gerek yok. eger okuyan kiside beyin varsa...
Adam gibi yazacaksın ozaman, hala symbian kullananlar var deyip boş boş yorumlar atmayacaksın sağa sola, senin hala kullananlar var dediğin grubun sadece forumdaki sayısı android bölümünü 5'e 6'ya katlar sayıca, git kendi bölümünde yardım bekleyenlere yardım et orda takıl! Konu gayet yerinde, android bölümünde böyle kaç karşılaştırma konusu var ona bak sen.Nereye cevap yazacağımı sana soracak değilim ben! Hem tartışmayı başlatıyorsun hemde bulunduğun mekandan kovmaya çalışıyorsun!----------Eklendi @ 19:45:36 ---------- Yazıldı @ 19:43:59 ----------Üstelik konu yanlış yerde.Cep telefonları Genel bölümünde olması gerekliydi.