c6-01 mi Galaxy Fit mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 mi Galaxy Fit mi?
Başlıktan anlaşıldığı gibi c6-01 mi alayım Galaxy Fit mi?

PriZm

PriZm

Üye
Android istiyorsan Fit iyi olur ama c6-01 de özellik ve donanım açısından daha iyi..

mesut1979

Üye
arkadas sorman hata tabiki c6-01, galaxy fit in ekran kalitesi cok kötü 320x240 ekran cözünürlügü var.

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Ben tabiki c6–01 derim

pRime.

pRime.

Üye
Hala fit diyebilenler var?

PriZm

PriZm

Üye
Hala Symbian diyebilenler var?

(Tartışma çıkmasın.)

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
:d:Siz hep tartışıyonuz Mu:d:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
onlar hep öyle.konuları dağıtıyolar:D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
symbian ama isimi goruyo symbianin nesi kotu?

okitox

okitox

Üye
android telefonu maymun edenlerin symbian telefonu telefon gibi kullananların işletim sistemidir (bana göre)

zira androidde menüde neyin nerde olduğuna alışmakla telefonu değiştirmek arasındaki süre telefoncuya gidene kadar harcadığınız zaman kadar...

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
pRime.

pRime.

Üye
Hala Symbian diyebilenler var?(Tartışma çıkmasın.)
Hala bu forumda ısrarla gezen fandroidler var, üstüne o yazdığını hiç yazmamış gibi tartışma çıkmasın diye ekleyenler var, yetmezmiş gibi aldığı cevaba rağmen yüzsüzlük edip s3 forumunda gezme cesaretini gösterenler var?

----------Eklendi @ 23:04:18 ---------- Yazıldı @ 22:56:50 ----------

onlar hep öyle.konuları dağıtıyolar:D
Konu dağıttığım falan yok biraz etrafına bakarsan kimin ne yaptığını görürsün zaten.

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
603 diyorum. Ama önünde kamera yok ve flaşı yok.

asperea

Üye
nokia 603

PriZm

PriZm

Üye
Nereye cevap yazacağımı sana soracak değilim ben! Hem tartışmayı başlatıyorsun hemde bulunduğun mekandan kovmaya çalışıyorsun!

Sanki Symbian^3 bölümü babanın malı.

----------Eklendi @ 19:45:36 ---------- Yazıldı @ 19:43:59 ----------

Üstelik konu yanlış yerde.Cep telefonları Genel bölümünde olması gerekliydi.

pRime.

pRime.

Üye
Nereye cevap yazacağımı sana soracak değilim ben! Hem tartışmayı başlatıyorsun hemde bulunduğun mekandan kovmaya çalışıyorsun!----------Eklendi @ 19:45:36 ---------- Yazıldı @ 19:43:59 ----------Üstelik konu yanlış yerde.Cep telefonları Genel bölümünde olması gerekliydi.
Adam gibi yazacaksın ozaman, hala symbian kullananlar var deyip boş boş yorumlar atmayacaksın sağa sola, senin hala kullananlar var dediğin grubun sadece forumdaki sayısı android bölümünü 5'e 6'ya katlar sayıca, git kendi bölümünde yardım bekleyenlere yardım et orda takıl! Konu gayet yerinde, android bölümünde böyle kaç karşılaştırma konusu var ona bak sen.

• Beğen
Tepkiler: iatis, Bomb City ve FastBreaker
PriZm

PriZm

Üye
"Hala Fit Diyebilenler var"

Bu laf zaten çok dolu.

Ayrıca hiç kimseyi yerinden kovmaya çalışma.Kovamassın. burası senin kurduğun bir yer değil.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya undertaker daha bir ay önce symbianı övüyordun android i kötülüyordun şimdi ne oldu ne değişti yoksa aldığın cihazın firmasını mı tutmaya başladın ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...