C6-01 mi galaxy ace mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baranselona

baranselona

Üye
ace ın fiyatı performansına göre çok yüksek bu yüzden c6-01 alman daha mantıklı... dayanıklılık konusunda kullanımına bağlı 2 yıl(sıkılmadığın sürece) çok rahat dayanır...

----------Eklendi @ 15:43:13 ---------- Yazıldı @ 15:32:20 ----------

bide elden (görerek) almayı düşünüyosan teknosa fiyatları aşağıdaki linklerde ace 770 lira c6-01 600 lira x5 düşünmüyorsan ace yerine en mantıklı tercih c6-01 dir...

c601

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kardeş birde özel mesajımı cevaplarsan çok daha iyi olacak :)

baranselona

baranselona

Üye
cevapladm :oke:

Navy Blue

Navy Blue

Üye
seviyorum bu teli ben ya :) c6-01 kullanmak başka birşey :)

coacoa

Üye
şimdi arkadaş şöylede bişey var galaxy ace hakkında pek olumlu yorumlar yok piyasada ama bu senin android telefon kullanmana engel değil galaxy gio al derim ben hem paranın bir kısmı cebinde kalır

Lenneth

Üye
Ace çok iyi bir telefon olmasada sırf Symbian bile C6-01'den uzaklaşıp ace alma sebebim olurdu benim için.

Hayırlı olsun artık ne alırsanız..

slmnbrknk

slmnbrknk

Üye
bn 13 yaşında biri olarak c6-01 kullanıyorum öneririm

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
özel mesaja cvp verebilir misin?

pRime.

pRime.

Üye
sorunu buraya yazarsan daha çabuk cevap alırsın dostum ayrıca ben de cevap verebilirim merak ettiklerine.

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
tamma hallettim menü yü açamıyordum yeni aldım telefonu da tel i kapatıp açınca açıldı menü diğer konularda yardımcı olabilecekseniz buraya yazabilirim...

pRime.

pRime.

Üye
tamma hallettim menü yü açamıyordum yeni aldım telefonu da tel i kapatıp açınca açıldı menü diğer konularda yardımcı olabilecekseniz buraya yazabilirim...
Diğer konularda symbian3 bölümünde daha çok yardım alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt