nakresoz
Üye
-
Konu Sahibi
-
artırılabılır derken nasıl olcak
Yalnız bir düzeltme yapmak istiyorum 5800 434mhz'lik işlemciye sahip hiç bir zaman artırılmadı.5800 ın işlemcisi 369 mhz den 444 arttırılmıştı.belki bunlarda sınır hızı olan 772 arttırılabilir.
Yalnız bir düzeltme yapmak istiyorum 5800 434mhz'lik işlemciye sahip hiç bir zaman artırılmadı.
Link verir misin ben hiç böyle bişey görmedim?5800 v40 da 369 mhz.v50 434v51 444mhz idi serdar araştır böyle bulursun
nokia mı sorcaz bunu donalım mı ekliyolar
Link verir misin ben hiç böyle bişey görmedim?
Dostum hepsiburada doğru bilgi vermiyorki çoğu şey yanlış orda telefon bilgilerini görteren uygulamalar var mesela arkadaşın 5800 v52 telefonunda 434mhz yazıyor artı gsmarena sitesi vardırki en doğru bilgileri verir orda da 434mhz yazıyor. Bi göz at derim.hayır aslında nokianın çooğu kullandığı telefon orjinal işlemci hızının altında çalışıyor.şarj uzatmak için.symbian^3 lerdeki arm11 772 ye kadar arttırılabilir.bunu fw lerle arttırıyorlar----------Eklendi @ 16:41:56 ---------- Yazıldı @ 16:41:09 ----------bekle formda vardı arayayım bulup koyarımhepsiburadaya bakarsan 5800 ordada 369 mhz işlemcili olarak gözüküyor.
Böyle bişey varsa çok güzel
Dostum hepsiburada doğru bilgi vermiyorki çoğu şey yanlış orda telefon bilgilerini görteren uygulamalar var mesela arkadaşın 5800 v52 telefonunda 434mhz yazıyor artı gsmarena sitesi vardırki en doğru bilgileri verir orda da 434mhz yazıyor. Bi göz at derim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamam bakalım.varpnht biraz core dosyasının içini araştırsa telefonu overclock bile edebiliriz.800 mhz iyi olurdu ----------Eklendi @ 16:51:58 ---------- Yazıldı @ 16:49:43 ----------o zaman googlede 5800 işlemcisi arttırıldı yazv30 434 mhzv51 444 mhzmutlaka bunları bulursungsm arenadada arama yap buna benzer birşeyler çıkması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?