c6-01 kulaklık girişi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
79mm79

79mm79

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kulaklık girişi sorunu
merhaba arkadaşlar. Telefonuma kulakkığı taktığımda algılamıyor. Sağa sola çeviriyorum görmüyor. Birkaç kez takıp çıkardıktan sonra bazen görüyor. Kulaklık girişte gözle görünür bişey yok. Açıkçası telefonu servise de vermeye çakiniyorum. Bir kulaklık girişi yüzünden telefonun başına başka bir iş gelmesinden korkuyorum. Elektronikten biraz anlarım kendim söküp temizlesem mi yoksa servisemi vereyim.

Bir sorum daha var. Kiminle görüşsem sesin yankı yapıyor diyorlar. Çoğuzamanda karlı taraf telefonu açmadan daha çalarken sanki karşı taraf açmış gibi bir ses oluyor. İnternette biraz araştırdım ama bişey bulamadım. Telefonumun dinlenmesi gibi bi şey sözkonusu olabilirmi :) yoksa başka bir arıza mı vardır?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bence servise ver kendin uğraşma. Istersen öncesinde bir soft format at bir çok kişide bu sıkıntı var soft ile düzeliyor diyorlar bi dene

79mm79

79mm79

Üye
    Konu Sahibi
bence servise ver kendin uğraşma. Istersen öncesinde bir soft format at bir çok kişide bu sıkıntı var soft ile düzeliyor diyorlar bi dene

formatla düzeleceğini sanmıyorum ama yinedd ddnemekte fayda var. Zaten uygulamalar oyunlar derken telefon kasmaya başladı artık format istiyo

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
formatla düzeleceğini sanmıyorum ama yinedd ddnemekte fayda var. Zaten uygulamalar oyunlar derken telefon kasmaya başladı artık format istiyo
Aynen artık belli bir zaman sonra gerekli oluyor...:good:

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Dinlenme ihtimalini at bence,başka bir sıkıntı vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...