Haber İşte iPhone 7'nin kulaklığı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İşte iPhone 7'nin kulaklığı
Sadece kulaklık girişi değişmiş gibi geldi bana :hmmm

Şu sıralar özellikle de gündemde Samsung ve Apple'ın kısa süre sunacağı akıllı telefon modelleri yer alıyor. Apple'a baktığımızda her sene olduğu gibi bu sene de firma Eylül ayında bir etkinlik düzenleyecek ve yeni nesil iPhone modellerini resmi olarak duyuracak. Firmanın bu sene iPhone 7 ailesini tanıtacağı kaydediliyor.



Apple'ın bu sene iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adı ile iki yeni akıllı telefon modelini duyuracağı kaydedilirken, firma bir sürpriz gerçekleştirerek, iPhone 7 Pro adı ile daha üst seviye bir başka modelinin de duyurusunu gerçekleştirebilir.

http://www.maxicep.com/applein-iphone-7-modeli-yeni-bir-videoda-ortaya-cikti
Apple'ın iPhone 7 modeli yeni bir videoda ortaya çıktı
Şu ana kadar Apple'ın yeni akıllı telefon modelleri hakkında bir çok iddia geldi ve bunlar arasında iPhone 7'nin 3.5mm kulaklık girişine sahip olmayacağı bilgisi de gelmişti. Bazı kaynaklar bu haberi doğrular, bazıları da yalanlarken, şimdi de Lightning Connector içeren kulaklık görselleri ortaya çıktı.

Diğer taraftan bir süre önce de Lightning'den 3.5mm'ye adaptör görselleri de gelmişti ve bu da diğer standart kulaklıkların da yeni nesil iPhone modelleri ile kullanılabileceği anlamına geliyor.



Apple'ın yeni akıllı telefonunun ayrıca bugün görselleri de ortaya çıktı ve iPhone 6S'de yer alan renklerin bu yeni akıllı telefonda da kullanılacağı görünürken, iddia edildiği gibi "Space Black" adındaki siyah renkli tasarımının ise gelmeyeceği belirtiliyor.

Ayrıca diğer iddialar arasında iPhone 7'nin suya dayanıklı yapı ile geleceği ve kablosuz şarj desteği de sunacağı yer alıyor.
İşte iPhone 7'nin kulaklığı
 


Koradam

Üye
Dahili kablosuz alıcısı yoksa Apple kullanıcıları için zor günler bekliyor demektir.
 
furyzer0

furyzer0

Üye
Kusura bakmayın ama bunun amacı çok açık kullanıcıyı kazıklamak.diyelim apple ın kulaklığımı seven biri var ve iphone dan başka cihazda kullanmak için 3.5 mm versiyonunu iphone için bunu kullanacak 2 kat daha fazla para ödemek zorunda kalacak kulaklıklara.kulaklık yeri kalktı da ne oldu 1 mm daha mı ince oldu yani ne işimize yarayacak kağıt gibi olursa cebimize koyamayız çünkü amaç ne anlayamıyorum.bu firmaya yenilikçi ;hololens , uwp gibi ürünleri olan ms ye dandik firma diyenleri anlayamıyorum.

Sent from mTalk using lumia950
 
0MG90

0MG90

Üye
Büyük ihtimale fake. Çok kalitesiz duruyor.
 

Emre

Üye
Eski püskü birşeye benziyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone şarj kablosunun ucunu bozmamak için yaşam mücadelesi verirken bu haber beni yıktı resmen.
 
Luck Star

Luck Star

Üye
iPhone'un can yoldaşı power bank'lar ile müzik dinleyenlere elveda o zaman :D Arkadaşım çantaya koyup kullanıyordu bu şekilde.
 
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
iPhone'un can yoldaşı power bank'lar ile müzik dinleyenlere elveda o zaman :D Arkadaşım çantaya koyup kullanıyordu bu şekilde.
İPhone 6s var patronda telefon çalarken güzel titriyor titreşimi ni sevdim :)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star


Üst Alt