Kulaklık girişinde sorun var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık girişinde sorun var.
Selam arkadaşlar 3-4 gündür kulaklıktan sadece sol taraftan ses geliyor.Biraz kablosunu dısarı doğru çıkardığımda ise her iki taraftan ses geliyor ama sorun kulaklıkta değil çünkü 3 adet kulaklıkta denedim hepsindede aynı sorunu verdi telefonum.Acaba kulaklık girişi mi bozuldu yoksa bir yerde okumuştum toz birikmesi sonucundada bu sorunu yaşayabilirsiniz diyorlardı başka telefon için.Beni düşündürende bu olay çünkü ekranın üzerindeki yatay boşluk olan kısma çok toz kaçıyor acaba oraya dolan tozlar kulaklık girişini engeller mi?Yoksa kulaklık girişindede toz birikme ihtimali var mıdır?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tozdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, benim fikrim kulaklık jak kısmına tam oturmuyor olabilir. :hmmm

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar 2 hafta önce 720 alan arkadaşım vatan computera götürdü aynı sorundan dolayı tam cihazı teslim edecekken durun içindeki bilgilerimi sıfırlayayım diyip fabrika ayarlarına çevirmiş şimdi kulaklığı çalışıyor bana getirdi cihazı bende evet girişde sorun var hemen götür demiştim bana çok saçma geldi ama bir denersen ikinci bi vaka olarak düzelirse bizim içinde iyi olacaktır.Lütfen deneyip dönersen sevinirim ç

- - - Eklendi - - -

vatandaki teknik arkadaşlarda şaşırmışlar fabrika ayarlarına çevirdikten sonra dur son kez deniyim diyip test ediyor halen kullanıyor sorunsuz .

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Evet o format işşini bende okuduydum ama telefonda 32 tane oyun ve yüzlerce resim müzik var onlara birşey olmaz değil mi ?

braayn

braayn

Üye
Silinecektir AMA denemelisin bence sen bilirsin ama

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...