c6-01 im de sağ üst köşede mavi bi rakam çıkmaya başladı :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakaleite1899

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 im de sağ üst köşede mavi bi rakam çıkmaya başladı :/
dün bi şarj bitti şarja taktım o andan itibaren sağ üst köşede mavi rakam çıkmaya başladı. ekrana dokundukça rakam yükseliyo sonra gene düşüyo ama her menü de üstte duruyo

hakan_710

hakan_710

Üye
yüklediğin bi programla alakalı en son ne yükledin veye nelr yüklü sölersen yardımcı olabilirim

kakaleite1899

Üye
    Konu Sahibi
dün hiç bişey yüklemedim ki niyetlendim ama kablo yanımda değildi. ram kullanımı mı gösteriyo diye baktım ama öyle bi program da yok. şarj bittikten itibaren görünmeye başladı

hakan_710

hakan_710

Üye
ram değil de fps gösteriyo sanırım daha önceden yüklediğin bir uygulamanın ayarlarıyla alakalı da olabilir. ama kesinlikle senin sonradan yüklediğin bişeyle alakalı

kakaleite1899

Üye
    Konu Sahibi
olabilir bende o tarz bi gösterge olduğunu düşünüyorum ama hangi program olabilir. enson nokia nın dosya yöneticisini yüklemiştim ondan olabilir mi ? bi de o mavi rakam çıktığından beri arada hata veriyo tlf.

PriZm

PriZm

Üye
ya fps yada işlemci kullanımını gösteren bir program yüklemişsin ondan kaynaklanıyor.

----------Eklendi @ 14:42:18 ---------- Yazıldı @ 14:41:54 ----------

olabilir bende o tarz bi gösterge olduğunu düşünüyorum ama hangi program olabilir. enson nokia nın dosya yöneticisini yüklemiştim ondan olabilir mi ? bi de o mavi rakam çıktığından beri arada hata veriyo tlf.
olabilir kaldır ardından telefonu kapat aç.

hakan_710

hakan_710

Üye
valla o konuda bşey diyemiycem sen yüklediğin ve şüphelendiğin uygulamalara bi bak içinde ayarı olması gerek. yada şöyle dene hafıza kartını çıkartıp bak bakalım en azından program hafıza kartında mı, tel de mi onu anlarsın

kakaleite1899

Üye
    Konu Sahibi
bi ayarını değiştirmiştim programın ondan sonra oldu sanırım. da hiç öyle bişey oldugunu sanmıyodum. geceden beri uyuz oldum başta hoşuma gitti ama her menüde en üstte olunca uyuz etti. deniyorum hemen

----------Eklendi @ 14:51:07 ---------- Yazıldı @ 14:44:15 ----------

oldu valla sağolun :) o programdan olacağını hiç tahmin etmezdim. şimdi hata da vermiyor artık. nasıl bişeymiş bu böyle be

hakan_710

hakan_710

Üye
sorunun çözüldüğüne sevindim. madem sorun çözüldü konu :locked: :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt