C6-01 için Video Editor (Yardım Lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 için Video Editor (Yardım Lütfen)
arkadaşlar telefonum nokia c6-01. Symbian^3 Video editor programını yüklemek istiyorum fakat sertifika hatası alıyorum. Hatayı düzeltmek için çok uğraştım ama çok uzun iş olduğu için vazgeçtim. Eğer signed video editor programı veya herhangi bir video düzenleme programı bulup paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
telefonunu hack le bence..ben bile hack ledim..

clubnokia

clubnokia

Üye
merhaba,
bende nokia c6-01 mi hackledim roompatcher vs. ile ve bu uygulamayı yüklerken güncelleştirme hatası veriyo yukleyemedim video editoru yüklemeyi çok istiyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz?

clubnokia

clubnokia

Üye
lütfen yardımcı olabilirmisiniz?

serecans

serecans

Üye
güncelleştirme hatası uygulama telde yüklü o yüzden veriyor uygulama yöneticisinden kaldırabilirsen kaldır sonra yükle

clubnokia

clubnokia

Üye
yüklü değil, hani zaten yukleyemedimki ve uyg. Yôn.de gôrunmuyor xplorerden de göremedim

clubnokia

clubnokia

Üye
yüklü değil, hani zaten yukleyemedimki ve uyg. Yôn.de gôrunmuyor xplorerden de göremedim
çok tşkrlr dikkatli bakmamışım sildm ve tekrar yukledm ve şuan sorunsuz kullanyrum. Farklı bir uyg. Yuklerkende yuklenemiyor bu dahili bir bileşen hatasını veriyor bu ne anlama geliyor? Tskrlr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt