c6-01 İçin en kaliteli Video ayarları.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 İçin en kaliteli Video ayarları.
Arkadaşlar c6-01 ile film izlemek istiyorum ancak c6-01 ile en kaliteli filmi nasıl izleyebileceğimi bilmiyorum.

Elimde 720p .wmv uzantılı film var diyelim.Bunu görüntülü kalitesinden mümkün olduğunda az ödün vererek c6-01 e uyumlu hala nasıl getirebilirim ?

Total video converter ile vs çeviriyorum ancak tam istenen kaliteyi vermiyor.Convert etmeden de tel açmıyor.

Sorun Telde filmi izlemek değil c6-01 in el verdiği en kaliteli şekilde izlemek.
Bilen birisi yardım edebilirse sevinirim.

realplayer2

realplayer2

Üye
dostum benim n8de hd wmv video var tel kendi açıyo ve süper kaliteli video 30 dakka boyutu ise 600 küsür mb ama c6-01 direk oynatır mı bilmiyorum alloksoft mpeg4 converter var o da güzel bence

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
dostum benim n8de hd wmv video var tel kendi açıyo ve süper kaliteli video 30 dakka boyutu ise 600 küsür mb ama c6-01 direk oynatır mı bilmiyorum alloksoft mpeg4 converter var o da güzel bence

Bendekiler 20 dk boyutları 2.5 gb :)
Açıyor ama görüntü yok sadece ses var.

realplayer2

realplayer2

Üye
o zaman maksimum fps oranında o videolar. video bitini düşürmen lazım ses varsa ses bit oranıyla oynamana gerek yok o da bahsedilen converterlarla olur başka yapacak bişi yok.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
arkadaşlar .mkv uzantılı dosyalar atarsanız sıkıntı yaşamazsınız ;) hem kaliteli hem az yer kaplar :)

Febris

Febris

Üye
Smart movie gibi programlar var ? ? onları dene

realplayer2

realplayer2

Üye
bi de ben şu n8de mkv oynatabilsem ne yaptımsa olmuyo açmıyo gıcık makine:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt