c6-01 online dizi film izleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeyat

zeyat

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 online dizi film izleme
arkadaşlar c6-01 belle dizihd.com yada başka sitelerde film dizi izlemek için telefona ne yapmamız gerek açmıyor videoları

Swip3

Üye
Flashplayer yok(telefona ait bi özellik) izleyemezsin yani

keys1903

keys1903

Üye
ceptenfilmizlecom ben burdan filmlerı ızlıyorum dızıyı blemycem

jatvalca

jatvalca

Üye
ovi mağazada dizi web tv diye bir pro var onuda deneyebilirsin ben behzat ç yi ordan izliyorum

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
arkdaşlar iyi hoşda ücretsiz mi bu işlem :)

california4689

Üye
Arkadaşım bende c6-01 kullanıyorum.Zamanında birçok site denedim yabancı dizi izlemek için.Sadece dizimag.com da izleyebildim.Yüksek kalitede takılma olmadan izleyebiliyorum wi-fi bağlantısından ve oldukça zevkli.Tavsiye ederim.

california4689

Üye
Bu arada nokia nın kendi tarayıcısından değil operadan izleyebiliyorum.Bellede de bir değişiklik olmadı sanırım flash player konusunda.

berkeesmer

Üye
Opera Mobile kullanın :)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
teşekkürler güzel siteymiş :good:

safak1907

Üye
arkadaşlar bende c6 01 kullanıyorum fakat been bu siteye girdiğimde sorun veriyor ceptenfilmizle.com giriyorum filmi açıyorum yükleniyor diyor bi süre sonra sunucuya bağlanamıyor geçersiz web adresi diyip açmıyor yardımcı olursanız çok sevinicem konuyu açan arkadaşta aynı el kullanıyoz onda oldu galiba biyardım edersn belle kullanıyorum

untaka

Üye
aynen kardeşim bende c6-01 belle kullanıyorum film yükleniyor diyor kalıyor opera 12 kullanıyorum

safak1907

Üye
bazı arkadaşlar çok güzel site demişlerde hangi telefonu kullanıyorlar c6 01 se bizde neden olmuyor film yükleniyor diyor geçersiz web adresi diye atıyor yardım edecek kimse yokmu ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt