c6-01 İÇİN EKRAN KORUYUCU, UNLOCK PROGRAMLARI, UYGULAMA ÖNERİLERİ

Sponsorlu Bağlantılar

realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 İÇİN EKRAN KORUYUCU, UNLOCK PROGRAMLARI, UYGULAMA ÖNERİLERİ
Merhaba. Benim size önerilerim;
camera pro, SettingBar, BrightnessControl, Panorama, Opera Mini, Equalizer, Grid, Spb Mobile Shell, Dogwhistle, SoundHound

Aklıma gelenler bunlar sizde yardımcı olursanız teşekkür ederim. ( KUSURA BAKMAYIN LİNK ATAMIYORUM.)

hakan_710

hakan_710

Üye
nokia bubbles ve nokia sleeping screen kullanabilirsin. biraz araştır forumda mevcut

realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi
2side mevcut :)

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
camera pro ne işe yarıyor birde forumda nokia bubblesi indirdim çalıştıramadım telefonum c6-01

DxTR90

DxTR90

Üye
arkaplanda calısanmı

hepsi arka planda calışıyor ama sanırım kastettiğin Nokia Bubbles bu farklı...o da arka planda ama görünmüyor...

----------Eklendi 31.12.2011 @ 00:02:03 ---------- Yazıldı 30.12.2011 @ 23:58:04 ----------

camera pro ne işe yarıyor birde forumda nokia bubblesi indirdim çalıştıramadım telefonum c6-01

nasıl bir sorun cıktı söylersen belki yardımcı olabiliriz...Cam Pro için de buraya bak
http://www.maxicep.com/pc-symbian-3...s60v3-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-565405.html

realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi

kardeş nokia bubbles'i kullanmak için telefona restart atmalısın yükledikden sonra kilit tuşunu kapat daha sonra kilit tuşundan değil telefonun ortasındaki tuşa basarak aç :)) (c6-01)

Ayrıca camera proda kamera özelliklerini bilmiyorsan ayarlarını yapamazsan net fotoğraflar çekemezsin sana tercihim bunları bilmiyorsan kendi kamerasını kullanmaya devam et ayrıca bir ipuçu genelde kamera lensinin üstündeki cam parmak izi oluyor orayı t-shirt veya başka bir şeyle silmeden fotoğraf çekme çektiğin fotoğrafın kalitesini arttırırsın :)

İYİ FORUMLAR...

Üst Alt