işte o arkadaş benim dış ekranda çizk yok iç ekran pert 110 tl verdimBir arkadaş ayağı kayıp düşünce telefonu yere çarpmış ve amoled ekranda çizik bile olmadığını ama iç ekranın perte çıktığını yazmıştı.

yok belleden önce de vardı nasıl halledebilirim acaba ?
Normalde çıkmaması gerekiyor belle'den sonra mı oldu.
ama daha önce vermiyordu kulaklıktaydı ses .arama olunca sesi dışarı verir normaldir sorun yok
aklımda kalmıştı.işte o arkadaş benim dış ekranda çizk yok iç ekran pert 110 tl verdim![]()
Bu gibi durumda olan bir kaç arkadaşımız daha vardı. O arkadaşlardan bazıları soft format, bazıları da flash atarak sorundan kurtulduklarını yazmışlardı. Öncelikle soft format atmanı yani Orjinal ayarları geri yüklemeni tavsiye ederim.yok belleden önce de vardı nasıl halledebilirim acaba ?
aklımda kalmıştı.
----------Eklendi @ 02:47:37 ---------- Yazıldı @ 02:44:00 ----------
Bu gibi durumda olan bir kaç arkadaşımız daha vardı. O arkadaşlardan bazıları soft format, bazıları da flash atarak sorundan kurtulduklarını yazmışlardı. Öncelikle soft format atmanı yani Orjinal ayarları geri yüklemeni tavsiye ederim.
teşekkürler deneyeceğim.aklımda kalmıştı.
----------Eklendi @ 02:47:37 ---------- Yazıldı @ 02:44:00 ----------
Bu gibi durumda olan bir kaç arkadaşımız daha vardı. O arkadaşlardan bazıları soft format, bazıları da flash atarak sorundan kurtulduklarını yazmışlardı. Öncelikle soft format atmanı yani Orjinal ayarları geri yüklemeni tavsiye ederim.
çok sükür kilit tuşu haricinde bir oynama yok o da aldığımda vardı
mesaj yazarken veya oyun oynarken kapak tıkır tıkır oynuyor elimin içinde ve 7 aydır hiç bir düşürme olayı olmadı telefonda kendiliğinden başladı oynamaya =(