C6-01 i Olanlar İçeri Girebilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V/RS

V/RS

Üye
arama olunca sesi dışarı verir normaldir sorun yok

Febris

Febris

Üye
bendede yok

SilentOne

SilentOne

Üye
Bir arkadaş ayağı kayıp düşünce telefonu yere çarpmış ve amoled ekranda çizik bile olmadığını ama iç ekranın perte çıktığını yazmıştı.
işte o arkadaş benim dış ekranda çizk yok iç ekran pert 110 tl verdim :(

Swip3

Üye
Benim sağlam en ufak bi oynama yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
işte o arkadaş benim dış ekranda çizk yok iç ekran pert 110 tl verdim :(
aklımda kalmıştı.

----------Eklendi @ 02:47:37 ---------- Yazıldı @ 02:44:00 ----------

yok belleden önce de vardı nasıl halledebilirim acaba ?
Bu gibi durumda olan bir kaç arkadaşımız daha vardı. O arkadaşlardan bazıları soft format, bazıları da flash atarak sorundan kurtulduklarını yazmışlardı. Öncelikle soft format atmanı yani Orjinal ayarları geri yüklemeni tavsiye ederim.

SilentOne

SilentOne

Üye
aklımda kalmıştı.

Bu gibi durumda olan bir kaç arkadaşımız daha vardı. O arkadaşlardan bazıları soft format, bazıları da flash atarak sorundan kurtulduklarını yazmışlardı. Öncelikle soft format atmanı yani Orjinal ayarları geri yüklemeni tavsiye ederim.

aynen kalmış aklında

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
BENDEE HERALDE ALIRKEN TELEFONLARIN ARKA KAPAKLARINI KARIŞTIRDIM BENİM DE ARKA KAPAK AŞIRI GEVŞEK BUNUN İÇİN SİLİKON KILIF KULLANIYORUM :d KAPAK DUŞMESİN DİYE

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
ıyı cözüm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bende de oynuyor.2 kere düşürdüm.

m.edip

m.edip

Üye
aklımda kalmıştı.

teşekkürler deneyeceğim.

atakan25

atakan25

Üye
çok sükür kilit tuşu haricinde bir oynama yok o da aldığımda vardı

cukuleaks

Üye
benimde oynuyor :(

TheMadness

TheMadness

Üye
Arkadaşta var gevşeme yok. Bi arkadaş daha 3 hafta önce c6 almış belle yüklüymüş keşke alıp deneme yapsaydık...

Chn PKR

Chn PKR

Üye
Bende de var anten kapağı oynaması servise verdim onun için kapağı yaparken yakınlık sensörünü bozdular geri götürdüm sensör yapıldı fakat bu seferde arama kapatma tuşunu beton gibi yapmışlar tuşa basıp basmadığımı anlayamıyorum o derece yani.. birde anten kapağını pense ile sıkıştırmaya çalışmışlar kapakta yara izleri var gösterdim bunlar yoktu ben verdiğimde dedim adamlar kabul etmiyor bizde olmadı o diyorlar ve kapak halen daha oynuyor her gün lanet ediyorum o servis yetkililerine :@ mesaj yazarken veya oyun oynarken kapak tıkır tıkır oynuyor elimin içinde ve 7 aydır hiç bir düşürme olayı olmadı telefonda kendiliğinden başladı oynamaya =(

larten123

larten123

Üye
oynamıyor sapasaglam maasallah

Chn PKR

Chn PKR

Üye
buraya 45 dk önce mail atmıştım az önce aradılar beni telefonla ilgili sorunları anlattım tekrar servise götürün verin dediler eğer sizde onay verirseniz istanbuldaki kvk merkezine gelir telefon dediler burada gerekli işlemler yapılır felan dediler yani değişen pek bişey yok eğer kullanıcı hatası değilse her türlü yaptırırsınız diyo adamlar

gndz13

Üye
benim de 4, 5 ay oldu ve telefonu düşürmediğim şekli kalmadı ama o oynama yok bende taş gibi maşallah .

55lim

Üye
bendede oynuyormuş yeni fark ettim rahatsız edecek derece değil ama yinede mesaj atarım arkadaş para verdik sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt