C6-01 HD film izleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertcab

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 HD film izleme sorunu
telefonuma film attım görüntü war ses yok bu telefona film hangi formatta video atm ayım lütfen yardım edin

deadlydesire

deadlydesire

Üye
624×352 piksel çözünürlüğünde MKV uzantılı video
720p HD DivX film dosyası
848×480 piksel çözünürlükte MP4 uzantılı video atarsan sorun yaşamazsın ;)

redblood007

Üye
bilgilendirme için teşekkürler ama bende formatfactory programı var bu programda mkv için "624×352" piksel seçeneği yok. mümkünse kullandığınız program ve eğer mümkünse linkini de paylaşır mısınız?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
telefonu ovi suitten bağladığınızda zaten kendisi otomatik dönüştürme yapıyor...ancak total video converter programını tavsiye ederim link veremiyorum telden giriyorum şu an :(

redblood007

Üye
telefonu ovi suitten bağladığınızda zaten kendisi otomatik dönüştürme yapıyor...ancak total video converter programını tavsiye ederim link veremiyorum telden giriyorum şu an :(
dostum mesaja döndüğün için çok teşekkür ederim işyerinde olduğum için bahsettiğin programı indiremiyorum eve gidince ilk işim bunu denemek olacak. bu arada telefon dün elime ulaştığı için özelliklerini keşfetmek için sabırsızlanıyorum.
:DDDD

redblood007

Üye

hocam yukardaki mesajında bahsettiğin convert programı deneme sürümü olmak üzere ücretli bildiğin başka bir program var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt