Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 HD film izleme sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcab
Üye
Konu Sahibi
C6-01 HD film izleme sorunu
telefonuma film attım görüntü war ses yok bu telefona
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
film
hangi formatta video atm
ayım lütfen yardım edin
deadlydesire
Üye
624×352 piksel çözünürlüğünde MKV uzantılı video
720p HD DivX film dosyası
848×480 piksel çözünürlükte MP4 uzantılı video atarsan sorun yaşamazsın
redblood007
Üye
bilgilendirme için teşekkürler ama bende formatfactory programı var bu programda mkv için "624×352" piksel seçeneği yok. mümkünse kullandığınız program ve eğer mümkünse linkini de paylaşır mısınız?
deadlydesire
Üye
telefonu ovi suitten bağladığınızda zaten kendisi otomatik dönüştürme yapıyor...ancak total video converter programını tavsiye ederim link veremiyorum telden giriyorum şu an
telefonu ovi suitten bağladığınızda zaten kendisi otomatik dönüştürme yapıyor...ancak total video converter programını tavsiye ederim link veremiyorum telden giriyorum şu an
dostum mesaja döndüğün için çok teşekkür ederim işyerinde olduğum için bahsettiğin programı indiremiyorum eve gidince ilk işim bunu denemek olacak. bu arada telefon dün elime ulaştığı için özelliklerini keşfetmek için sabırsızlanıyorum. DDD