C6-01 hakkında sorular..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

everese5

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 hakkında sorular..
Arkadaşlar bi c6-01 cep u aldık.Telefonu arkadaşımdan gördüm aldım.Ama aldıgım telefon onunki gibi degildi yani sistemlere bakınca anlasıldı.Benimki Belle onun telefon anna sürümü diyordu.Şimdi anna mı iyi belle mi ? Sonra telefonun titreşim seviyesini artırıyorum ama titreşim çok cılız geliyor.Bunu nasıl çogaltabilirim.Birde ovi mapler yüklü degil galiba bunu servise gitmeye eriniyorum.Kendi wifi den yükleme yapabilirmiyim?Birde ovi den indirmeleri felan yapmak için bir ayar ve üyelik yapmak gerekiyormu ? Bunları cevaplarsanız sevinirim.İyi forumlar...

Febris

Febris

Üye
tüm ovi uygulamaları için oviye kaydol tamamdır. BELLE daha ıyı hem gorsellık hem stabil

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dokunmatık ekran titreşıminı yukselte bilirsin tercıhlerden ama telin titreşımi o kadar

everese5

Üye
    Konu Sahibi
Peki tmm.Şimdi telefon güncelleme formatta felan ovi map navigasyon gidecek ya kendi evdeki wifi den yüklesek olurmu ?Birde ovi magazana ayar gerekiyor mu ?Üyeligim var.Arkadaşlar wifi den girecen magazaya yoksa gsm oparatörü para alıyor diyorlar.Ovi magazadan ücretsiz indirim yapamazsın dediler dogrumu?Wifi ile zaten ücretsiz olacaktır.Wifi olmadan gsm oparatörü ile para gidermi ? Zaten para yok orası ayrı da :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hattının internet paketı yoksa tl gider sen wifiden gir hem daha hizlı

everese5

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 e uygulama inmiyor.Wifi olmadıgından usb ile baglanıyorum.İniyor sonlarına dogru erişim bilmem ne hatası diyor indirmiyor.Acaba aldıgım yerdeki kız telefon için yeni bir ovi açıp kayıt etmeliyiz dedi.Benim var dedim.Her telefona ayrı olacak dedi.İyi dedik ovi maps i de yükleyecekti ama telefon wifi baglandı görünüyor ama internetten ovistore yi acmıyor.Nedeni ne olabilir.2gündür uğraşıyoruz olmuyor.Normalde avea ayarları ile 0.facebook a giriyor.Acaba aldıgım yer türkcelle baglanıyor, benim hat avea bi sorum olurmu olmaz dediler.Wifi de veya telefonda bi sorun olabilirmi?Olursa çözümü nasıl olur ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelıkle arkadaşım şunü sorayım telın hafizasında veya kartında özel bilgı resım falan varmı

everese5

Üye
    Konu Sahibi
telefonun hafızasında bişi yok 340mb boş alan diyor.Hafıza kartında 600mb lık mp3 resim felan var.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefonun hafızasında bişi yok 340mb boş alan diyor.Hafıza kartında 600mb lık mp3 resim felan var.

yoksa önce telini hatsız moduna al sonra fabrika ayarlarından veri sil ve geri yukle ile format at telefon açilırken senden nokia hesabı ıster hangısını kullanıyosan onu gir e postayı reddet ama digerını kabul et tamamdır sonra magazadan ındırmek ıstedıklerını yukle hata vermeyecektır

everese5

Üye
    Konu Sahibi
Dedigini aynen yaptım.Ama galiba wifi gerekiyor oda bende yok olmadı yine.Telefonu aldıgım yerdeki adam ovi mapsleri ve magaza ayarı yapınca ücretsiz indirim yapabilirsin dedi.Wifi den ayar yapılacak.Ayar yapılsa telefonu magaza simgesinden ücretsiz mi indiriyor yoksa wifi yle mi indirecegim?Oparatör para almadan indirirmi ?

legend5858

legend5858

Üye
Senin teelfonda wi fi var.Onu aç bağlan sonra haritalar uygulamalarında harita yükleyicisi olacak.Türkiyeyi seç indir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
magazaya girmen için internet veya wifı baglantısı gerekır girdıkten sonra ucretsiz uygulamalardan istedigini yukleyebilirsın

everese5

Üye
    Konu Sahibi
yani wifi yok avea oparatörden girsem para mı gidecek?Ama aldıgım yerdeki eleman ücretsiz dediydi.

burak1710

burak1710

Üye
nokia c6-01 için hava durumu widgeti nerden bulabilirim

semih3408

semih3408

Üye
yani wifi yok avea oparatörden girsem para mı gidecek?Ama aldıgım yerdeki eleman ücretsiz dediydi.

eleman biraz sallamış, ücretsiz değil eğer internet paketin yoksa para kesilir ama varsa paran gitmez. ovide paralı uygulamada var bedava uygulamada var. int. paket varsa bedava uygulamaları indirebilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt