C6-01 dead oldu

Sponsorlu Bağlantılar

ThreeDi

ThreeDi

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 dead oldu
Arkadaşlar c6-01 telefonuma flash atacaktım arkadaşım için indirdiğim belle'yi attım belle refresh yerine telefon dead kaldı.Şimdi ben dead mode olarak telefona refresh yüklesem açılır mı ? Ayrıca şu downgrade işinden anlayan bi arkadaşa sormak istediğim sorular var link atmayın şu ''Müjde!!! S^3 Downgrade'' ile başlayan linki amayın lütfen bilgili bir arkadaşa sormak istediğim 2-3 tane soru var sadece

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Arkadaşın İçin İndirdiğin Belle ? Hangi Telefon İçin İndirdiğin Yazılım

ThreeDi

ThreeDi

Üye
    Konu Sahibi
Ya bende belle refresh yüklü arkadaşta belle yüklü onun telefonunu flashladım daha önce silmeyi unutmuşum Product'tan.Şimdi refresh'in üstüne belle'yi yükleyince dead oldu teledon

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Downgrade Yap Tekrar Belle Refresh Yükle Düzelir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şimdi tersini yapacaksın belle refresh yükleyeceksin dead olarak

ThreeDi

ThreeDi

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5371325' Alıntı:
şimdi tersini yapacaksın belle refresh yükleyeceksin dead olarak

İlla downgrade yapmama gerek yok yani Engin abi öyle mi ? Bide bişey soracağım 2010 phoenix ile iscandinav dosyalarını telefona flashlayıp telefonu dead yaptıktan sonra c6-01 için pr 1.2'yi mi yüklücez telefona downgrade için ? Sonrasında istediğimiz sürüme kadar çıkacaz öyle mi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bi dene çünkü benim bildigim refresften belleye downgrade yoktu o yüzden dead olmuş tekrar belle refresh'i yüklemeyi dene sorun olmaz sanıyorum

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
downgrade için önce scandinavyayla sonra ilk yazılımın sürumüyle dead flash atacan sonra istediğini yükle

_SeRSeRi_55

Üye
ArkadaşLar C6 01 TeLefonuma Dead FLash Atıcam Ama Dead FLas ı Nereden Bulucam SöyLermisiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt