c6-01 dokunmatik sorunu lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bpolatt

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 dokunmatik sorunu lütfen yardım edin
Arkadaşlar 1 ay önce ikinci el c6-01 aldım aldığımda anna yüklüydü güncelleyip belle yaptım ama güncelledikten sonra telefonun dokunmatiği bazen cevap vermemeye başladı kapatıp açmadan düzelmiyor bazende kapatıp açsam bile düzelmiyor.Hard-soft format attım.cwf yükledim yine aynı yine aynı lütfen yardımcı olun arkadaşlar kullanımıyorum telefonu kilitlenip kalıyo bazen.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​ekran dokunmatiğinde problem olabilir.bence servise gönder garantisi bitmeden.

bpolatt

Üye
    Konu Sahibi
garantisi yok ya

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​o zaman ücretli onarım yaparlar.keşke 2. el almasaydın

bpolatt

Üye
    Konu Sahibi
donanımsal bişeymi acaba

bilge_adam

bilge_adam

Üye
ayarlar bölümünden dokunmatik ayarlarına hiç baktın mi kardeşim ordan birşeyler olmuyorsa. Bil ki telefonu satan kişide de Aynı sorun vardı ve öyle sattı. Alalı 1 Ay olmadıysa aldığın yere götür kardeşim olanları anlat. Baktın ilgilenmiyorlar. Adamlara tüketici haklarına vereceğim dersen adamlar 360 derece dönerler ve yardım etmeye başlarlar. Zaten yardım etmezlerse tüketici hakları gereğini yapar. Telefonun 2. El olması ve böyle bir sorunun olduğu halde Neden sattınız diye ve sattınız bu sorunla adam 1 Ay sonra karşılaşmış Neden ilgilenmediniz. Zaten kardeşim o telefonu tüketici hakları garanti servisi gibi olan yere gösterir ve bu sorun ne zaman başlamış ve nasıl olmuş öğrenilir. Sen bi düşün ve dediğimi yap.

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
Bencede

bpolatt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben sorunu çözdüm belki yardımcı olurum diğer arkadaşlara diye yazıyorum.öncelikle sorumluluk kabul etmem .telefonun menü tuşunun altında tuşların ve dokunmatik ekranın soketi var menü tuşuna bastıkca dokunmatik soketine temas ediyor.bunun sonucunda gidip gelmeler oluyor tahminim kısa devre oluyo ve telefon ısınmaya başlıyor dokunmatik donduğunda bende söküp menü tuşuyla soketlerin arasına kağıt koydum şimdi taş gibi oldu telefon. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt