C6-01 dokunmatik ekran titreşimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NDMSZGN

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 dokunmatik ekran titreşimi
Arkadaşlar ben dokunmatik ekranı en yüksek titreşim seviyesinde kullanan biri olduğum için Anna versiyonunda rahat rahat yazı yazabiliyordum ancak Belle geldiğinden beri yazı yazmada problemler yaşıyorum çünkü ekran titreşimi en yüksek modda bile Anna'nın anck yarısı kadar titreşim sağlıyor. Fiziksel olarak ekran titreşimi sağlanabiliyor(en azından Anna sürümündeki kadar olsa yeter) Reflesh'le de bu özelliklik gelmediğine göre bunu sağlayabilece ekstra bi yazılım veya cwf var mı acaba? Yardımcı olanlara şimdiden teşşekkürler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hiç kullanmadım ama fark olacağını sanmıyorum ve ilk senden duyuyorum sana öyle gelmiş olabilir mi ? Ayrıca şarja olumsuz etkiside var biliyorsundur.

NDMSZGN

Üye
    Konu Sahibi
Şarja olumsuz etkisi olduğunu biliyorum da ben alışmakda çok aşırı zorluk çekmiş dokunmatik telefona ilk olarak c6-01 kullandım dokunmatik olarak o yüzden baya bi zorlanmıştm. Belle geldiğinde daha bi zorlandım çünkü dokunmatik ekran titreşimi baya bi düşük anna'ya göre. Ha birde Benim c6-01'de ortalama 2 gün şarj gidiyor o yüzden pek bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum telefonu eskisi kadar sık kullanmıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt