C6-01 Core Boyutu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Core Boyutu
Arkadaşlar merhaba. Ben aylardır uğraşıyorum CFW işiyle ama hala daha şu sorunumu çözemedim. C6-01 Core boyutunu Nokia Cooker ile kilidini açıp maximum boyuta getiriyorum. Ama çok fazla bir şey fark etmiyor. İçine atmak istediğim modlamaları ve temaları uyguladıktan sonra Core boyutunu aşıyor ve kapanmıyor. Bana yardım edebilir misiniz.? Coredan silinecek gereksiz uygulamalar varsa isimlerini söyler misiniz?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben dünya şey attım içine gene dolmadi sen neler attın da doldu taştı merak ettim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dostum zaten core içine en fazla gömeceğin modlar txt dosyaları veya birkaç sistem dosyası yani 1 mb olmuyor genelde bütün modları uygulasan yine aşmaz diye düşünüyorum ama örneğin tema widget vs şeyler gömüyorsan sıkıntı olabilir core kilidini kırıp genişlettiğinde 10 mb civarı yer açıyordu yanlış hatırlmıyorsam bu modlar için fazla ama dediğim gibi farklı şeyler gömüyorsan ayrı sana tavsiyem widgetleri mifleri falan core içinden değiştir zaten ordan değişiyor çok fazla mod koyma rofs2 üzerinde çalışabilirsin.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Yaa benim sıkıntım aslında temalardan dolayı. Tema atamıyorum o yüzden. Peki widgetleri ROFS-2 içine atsam birşey fark eder mi? Sorun Olur mu?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
widgetler rofs2'de daha iyi çalışır zaten udayada atabilirsin mesela udadan microsoft apps kaldırsan 30 mb boşun var ama rofs2'de daha iyi çalışır ama bir de şöyle birşey var atıyorum task widgeti gömdün güncellemesi çıktı rofs2'ye gömersen güncelleyemezsin sorun çıkarır udada bu problem olmaz.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
widgetler rofs2'de daha iyi çalışır zaten udayada atabilirsin mesela udadan microsoft apps kaldırsan 30 mb boşun var ama rofs2'de daha iyi çalışır ama bir de şöyle birşey var atıyorum task widgeti gömdün güncellemesi çıktı rofs2'ye gömersen güncelleyemezsin sorun çıkarır udada bu problem olmaz.

Anladım çok teşekkür ederim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt