E72 de c6 01 den pahalı , c6 01 in kat kat daha üstün özellikleri olmasına rağmen
nokianın ilginç fiyatları![]()
ve tabiki c6 01 ile c7 arasında 2-3 ufak tefek özellik fark varken c7 ni 150 tl fazla olmasıda ilginç![]()
2 3 tane ufak özellik var diyorsun kardeşim ama bunlar da önemsiz farklar değil 8 gblık hafıza bu devirde en basitinden class8 8gb hafıza kartı 40 lira civarı bi fiyata mal oluyor hadi bunu geç geleceğin teknolojisi gözüyle bakılan nfc var mesela sence bunlar önemsiz mi
bu teknoloji tüm gelişmiş ülkelerde kullanılıyor fakat bizim türkler hep geride kalmayı seviyor![]()
Nerden biliyorsun kullanıldığını ? Zaten çıkalı 1 sene oldu yahu.Ne kadar seviyorsunuz ülkenizi aşağılamayı.
ülkemizi aşşagılama ile alakası yok teknoloji bakımından çok gerideyiz evet kullanan ülkeler var symbian anna ile kullanılmaya başlandığını duymuştum belle ile de kullanım alanları artacak diye biliyorum
ülkemiz ile ilgili bazı kötü durumları hep görmemezlikten geliyoruz bazıları bunu açığa vurunca da aşşagılamak oluyor yapmayalım lütfen kendimizi geliştirmemiz lazım en basitinden america ve japonya japonyayı bilmiyorum ama amerika 2003 yılından beri 3g kullanırken biz 2009 da geçtik aradan iki yıl geçmesine rağmen hala daha yaygın servis ağı yok şimdi amerika 4g ye geçti bunu duyup özenen turkcell yakında 4g ye geçeceğini söyledi ayıptır sorması ama hangi teknoloji ile?
Lütfen gerçekleri görmezlikten gelmeyelim
Bunu bu halka değil Operatörlere söyleyeceksin.
3G ye adamlar geç geçmişse bu benim suçum mu ? Operatörlerin suçumu ? Benim geri kalmışlığım mı operatörlerin geri kalmışlığı mı ?
Bu ülke geri kalmış bir ülke değil.Elindeki teknolojik imkanları sonuna kadar kullanıyor bu HALK.Ancak şirketler bu imkanı bana sunmuyorsa ben geri kalmış olmam.
Hepiniz gelişmiş ülkelerin haritasını çıkarmışsınız bakıyorum da.Yukarıda gelişmiş ülkelerde kullanılıyor demiş birisi.Kaç kere gittin gelişmiş ülkelere de biliyorsun ? Dailymobile a bakıpta o ülkeleri yorumlamayın bana.
Avrupa özentileri de kafana göre takıl nede olsa uzaya ilk adamı biz yolladık

arkadaşlar burda konu ülkemizi aşagılamak degil bu ülkeyi begenmeyen varsa gitsin başka ülkede yaşasın arkadaşlar sadece biraz geri oldugumuzu söylemiş dogruda ileri oldugumuz ülkelerde var ama tarihi biraz kurcalarsanız herşeyin başı türkler begenmedigimiz avrupa şimdi bizi begenmiyo bizde onlara özeniyoruz adamların teknolojileri var arkadaşın dedigi gibi nerde türklerin yaptıgı telefon nerde arabası bunları gecin belki flash diski bile yoktur cünkü üretme degil tüketme alışkanlıgımız herşeyi alışmısız dısardan almaya finlandiyaa dedigimiz yer türkiyenin ceyregi etmez ama telefon günümüzde en cok kullanılan teknolojk aletlerin biri ve daha nokianın önüne gecen bi firma yok rakipleri cok ama oldugu söylenemez biz sadece biraz hazırcıyız kimsenin ülkeyi aşagılamak gibi bi niyeti yok konu dışına cıkmayalm
arkadaşlar burda konu ülkemizi aşagılamak degil bu ülkeyi begenmeyen varsa gitsin başka ülkede yaşasın arkadaşlar sadece biraz geri oldugumuzu söylemiş dogruda ileri oldugumuz ülkelerde var ama tarihi biraz kurcalarsanız herşeyin başı türkler begenmedigimiz avrupa şimdi bizi begenmiyo bizde onlara özeniyoruz adamların teknolojileri var arkadaşın dedigi gibi nerde türklerin yaptıgı telefon nerde arabası bunları gecin belki flash diski bile yoktur cünkü üretme degil tüketme alışkanlıgımız herşeyi alışmısız dısardan almaya finlandiyaa dedigimiz yer türkiyenin ceyregi etmez ama telefon günümüzde en cok kullanılan teknolojk aletlerin biri ve daha nokianın önüne gecen bi firma yok rakipleri cok ama oldugu söylenemez biz sadece biraz hazırcıyız kimsenin ülkeyi aşagılamak gibi bi niyeti yok konu dışına cıkmayalm
hah benim anlatmak istediğim sey de o ama bunu kabullenmemiz lazım ki kabullenmek yerine bize laf vuruyo adam