C6-01-----c6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
C6-01-----c6
Arkadaşlar ben yakın zamanda c6-01 aldım suan memnunum c6 ile bunun arasında kararsız kalmıştım ama gördümki c6-01 her yönden cok daha iyi isletim sistemi amoled ekran vs herseyi üstün buna ragmen c6 cogu yerde c6-01 den pahalı bazı yerlerde de aynı fiyat bunun nedeni nedir bilen varmı??:bilmm

PriZm

PriZm

Üye
bunun nedeni Nokianin ilginc satis taktigi:D

DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
olabilir mümkün :D

PriZm

PriZm

Üye
öylede denebilir.

cardanadam

cardanadam

Üye
bu gün nokia shop'a gittim e7 ile n8 arasındada fark vardı ama özellik olarak n8 daha üst seviyede değilmi yoksa benmi yanlış biliyorum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Akıllı telefonlarda indirime pek gidilmiyor çünkü.
Dokunmatik moda oldugu için ve nokia'nında adı oldugu için hala yüksek fiyatlara satılıyor.
X6 32 GB vardı Gold'da 1200 lira :bilmm

PriZm

PriZm

Üye
bence kamera haricinde e7 daha yuksek. 4" clearblack amoled ekran var tabi bu sadece bir tanesi baska varmi bilmiyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 650 ile 600 arasında satılıyor

Lenneth

Üye
C6 , C6-01'den pahalı mı gerçekten :ah

O C6'i 650 liradan alan bence iyi kazık yer bu devirde. Git 500 liraya C6-01 al 2 kat daha güçlü cihaz ben illa klavyeli istiyorum diyorsan üzerine ekleyip htc desire z...

Artles

Artles

Üye
E72 de c6 01 den pahalı , c6 01 in kat kat daha üstün özellikleri olmasına rağmen
nokianın ilginç fiyatları :D
ve tabiki c6 01 ile c7 arasında 2-3 ufak tefek özellik fark varken c7 ni 150 tl fazla olmasıda ilginç :D

DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
E72 de c6 01 den pahalı , c6 01 in kat kat daha üstün özellikleri olmasına rağmen
nokianın ilginç fiyatları :D
ve tabiki c6 01 ile c7 arasında 2-3 ufak tefek özellik fark varken c7 ni 150 tl fazla olmasıda ilginç :D

Bence de :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bncede saçma bir politika

Dampierre

Dampierre

Üye
bilgisiz insanlara eski telefonları kakalama taktiği

TheMadness

TheMadness

Üye
N8 her yönüyle E7den daha iyi. Kamerası olsun ekranı olsun. 4 inç ekrana 640x480 çözünürlük koyulur mu? Butonlar dev gibi pikseller elle sayılıyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
C6'yı alan var mı yaw :)
Ben kimse de rastlamadım...
Genellikle C6-01, C7 ve N8 var ortalıkta...
C6 ise ismen ve cismen var ama fiilen yok :P
Kimsenin elinde görmedim.

DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
C6 var millet genelde klavyesi olduğu için alıyor ondan başkada doğru düzgün bir özelliği yok zaten :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yazılım hatasıda varmış onlarda klavyesi için almayı düşünüyodum telefoncu caydırdı beni iyikide caymısım (h)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
en iyisi c7 hastasıyız dedeee

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt