C6-01-----c6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
en kötüsü android antiyiz dedeee

__piranha__

__piranha__

Üye
E72 de c6 01 den pahalı , c6 01 in kat kat daha üstün özellikleri olmasına rağmen
nokianın ilginç fiyatları :D
ve tabiki c6 01 ile c7 arasında 2-3 ufak tefek özellik fark varken c7 ni 150 tl fazla olmasıda ilginç :D

2 3 tane ufak özellik var diyorsun kardeşim ama bunlar da önemsiz farklar değil 8 gblık hafıza bu devirde en basitinden class8 8gb hafıza kartı 40 lira civarı bi fiyata mal oluyor hadi bunu geç geleceğin teknolojisi gözüyle bakılan nfc var mesela sence bunlar önemsiz mi

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Eurodan dolayı olabilirmi? Pahalı :)

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
2 3 tane ufak özellik var diyorsun kardeşim ama bunlar da önemsiz farklar değil 8 gblık hafıza bu devirde en basitinden class8 8gb hafıza kartı 40 lira civarı bi fiyata mal oluyor hadi bunu geç geleceğin teknolojisi gözüyle bakılan nfc var mesela sence bunlar önemsiz mi

Geleceğin teknolojisi ne zaman gelecek ? O zaman geldiğinde NFC li bir telefon alınır ancak gelmemiş zaman için para ödemek mantıksızlık.

O zaman gelene kadar çok telefon değiştirir insan.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bu teknoloji tüm gelişmiş ülkelerde kullanılıyor fakat bizim türkler hep geride kalmayı seviyor ;)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
baksana güncellemeleri bile en son biz alıyoruz

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
bu teknoloji tüm gelişmiş ülkelerde kullanılıyor fakat bizim türkler hep geride kalmayı seviyor ;)

Nerden biliyorsun kullanıldığını ? Zaten çıkalı 1 sene oldu yahu.Ne kadar seviyorsunuz ülkenizi aşağılamayı.

__piranha__

__piranha__

Üye
Nerden biliyorsun kullanıldığını ? Zaten çıkalı 1 sene oldu yahu.Ne kadar seviyorsunuz ülkenizi aşağılamayı.

ülkemizi aşşagılama ile alakası yok teknoloji bakımından çok gerideyiz evet kullanan ülkeler var symbian anna ile kullanılmaya başlandığını duymuştum belle ile de kullanım alanları artacak diye biliyorum
ülkemiz ile ilgili bazı kötü durumları hep görmemezlikten geliyoruz bazıları bunu açığa vurunca da aşşagılamak oluyor yapmayalım lütfen kendimizi geliştirmemiz lazım en basitinden america ve japonya japonyayı bilmiyorum ama amerika 2003 yılından beri 3g kullanırken biz 2009 da geçtik aradan iki yıl geçmesine rağmen hala daha yaygın servis ağı yok şimdi amerika 4g ye geçti bunu duyup özenen turkcell yakında 4g ye geçeceğini söyledi ayıptır sorması ama hangi teknoloji ile?
Lütfen gerçekleri görmezlikten gelmeyelim

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
ülkemizi aşşagılama ile alakası yok teknoloji bakımından çok gerideyiz evet kullanan ülkeler var symbian anna ile kullanılmaya başlandığını duymuştum belle ile de kullanım alanları artacak diye biliyorum
ülkemiz ile ilgili bazı kötü durumları hep görmemezlikten geliyoruz bazıları bunu açığa vurunca da aşşagılamak oluyor yapmayalım lütfen kendimizi geliştirmemiz lazım en basitinden america ve japonya japonyayı bilmiyorum ama amerika 2003 yılından beri 3g kullanırken biz 2009 da geçtik aradan iki yıl geçmesine rağmen hala daha yaygın servis ağı yok şimdi amerika 4g ye geçti bunu duyup özenen turkcell yakında 4g ye geçeceğini söyledi ayıptır sorması ama hangi teknoloji ile?
Lütfen gerçekleri görmezlikten gelmeyelim

Bunu bu halka değil Operatörlere söyleyeceksin.
3G ye adamlar geç geçmişse bu benim suçum mu ? Operatörlerin suçumu ? Benim geri kalmışlığım mı operatörlerin geri kalmışlığı mı ?

Bu ülke geri kalmış bir ülke değil.Elindeki teknolojik imkanları sonuna kadar kullanıyor bu HALK.Ancak şirketler bu imkanı bana sunmuyorsa ben geri kalmış olmam.

Hepiniz gelişmiş ülkelerin haritasını çıkarmışsınız bakıyorum da.Yukarıda gelişmiş ülkelerde kullanılıyor demiş birisi.Kaç kere gittin gelişmiş ülkelere de biliyorsun ? Dailymobile a bakıpta o ülkeleri yorumlamayın bana.

__piranha__

__piranha__

Üye
Bunu bu halka değil Operatörlere söyleyeceksin.
3G ye adamlar geç geçmişse bu benim suçum mu ? Operatörlerin suçumu ? Benim geri kalmışlığım mı operatörlerin geri kalmışlığı mı ?

Bu ülke geri kalmış bir ülke değil.Elindeki teknolojik imkanları sonuna kadar kullanıyor bu HALK.Ancak şirketler bu imkanı bana sunmuyorsa ben geri kalmış olmam.

Hepiniz gelişmiş ülkelerin haritasını çıkarmışsınız bakıyorum da.Yukarıda gelişmiş ülkelerde kullanılıyor demiş birisi.Kaç kere gittin gelişmiş ülkelere de biliyorsun ? Dailymobile a bakıpta o ülkeleri yorumlamayın bana.

son cümlelerin bana ise sana şunu söyleyeyim gelişmiş ülkelerin birçoğunu gittim gördüm için rahat olsun
teknoloji olayına sıra gelince biz nerden kaybediyoruz biliyor musun herkes senin gibi suçu sürekli başkalarına yüklüyor herkes birilerinden birşeyler bekliyor sürekli biri üretsin ben kullanayim diyor ışte biz bu yüzden hızlı gelişemiyoruz

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
m.aker arkadaşımız gayet güzel konuyu özetlemiş ve geri olduğumuzu söyleyeyim : biz uzaya adam gönderdik mi hayır kendi telefonumuzu ürettik mi hayır sadece tüketiyoruz ürettiğimiz adam akıllı bişey yok ve siz ülkeyi savunacağınıza gerçekleri görün

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Avrupa özentileri sizi ne diyeyim size :) Takılın.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Avrupa özentileri de kafana göre takıl nede olsa uzaya ilk adamı biz yolladık

atakan25

atakan25

Üye
c6-01 akarrr..

__piranha__

__piranha__

Üye
yazık ya birazcık yüzünüz kızarıp hak vereceğinize hala bize laf vurma peşindesiniz azıcık gerçekleri görün yahu biz avrupa özentisi ya da ülkemizi küçük gören insanlar değiliz neyın ne olduğunun farkında olan insanlarız güzelim ülkemizin insanları bu kafada olduğu sürece biz daha fazla gelişemeyiz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar burda konu ülkemizi aşagılamak degil bu ülkeyi begenmeyen varsa gitsin başka ülkede yaşasın arkadaşlar sadece biraz geri oldugumuzu söylemiş dogruda ileri oldugumuz ülkelerde var ama tarihi biraz kurcalarsanız herşeyin başı türkler begenmedigimiz avrupa şimdi bizi begenmiyo bizde onlara özeniyoruz adamların teknolojileri var arkadaşın dedigi gibi nerde türklerin yaptıgı telefon nerde arabası bunları gecin belki flash diski bile yoktur cünkü üretme degil tüketme alışkanlıgımız herşeyi alışmısız dısardan almaya finlandiyaa dedigimiz yer türkiyenin ceyregi etmez ama telefon günümüzde en cok kullanılan teknolojk aletlerin biri ve daha nokianın önüne gecen bi firma yok rakipleri cok ama oldugu söylenemez biz sadece biraz hazırcıyız kimsenin ülkeyi aşagılamak gibi bi niyeti yok konu dışına cıkmayalm

DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar burda konu ülkemizi aşagılamak degil bu ülkeyi begenmeyen varsa gitsin başka ülkede yaşasın arkadaşlar sadece biraz geri oldugumuzu söylemiş dogruda ileri oldugumuz ülkelerde var ama tarihi biraz kurcalarsanız herşeyin başı türkler begenmedigimiz avrupa şimdi bizi begenmiyo bizde onlara özeniyoruz adamların teknolojileri var arkadaşın dedigi gibi nerde türklerin yaptıgı telefon nerde arabası bunları gecin belki flash diski bile yoktur cünkü üretme degil tüketme alışkanlıgımız herşeyi alışmısız dısardan almaya finlandiyaa dedigimiz yer türkiyenin ceyregi etmez ama telefon günümüzde en cok kullanılan teknolojk aletlerin biri ve daha nokianın önüne gecen bi firma yok rakipleri cok ama oldugu söylenemez biz sadece biraz hazırcıyız kimsenin ülkeyi aşagılamak gibi bi niyeti yok konu dışına cıkmayalm

aynen...

__piranha__

__piranha__

Üye

hah benim anlatmak istediğim sey de o ama bunu kabullenmemiz lazım ki kabullenmek yerine bize laf vuruyo adam

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
hah benim anlatmak istediğim sey de o ama bunu kabullenmemiz lazım ki kabullenmek yerine bize laf vuruyo adam

Bu konun nfc kullanımı ile bir alakası yok ama.Bir ülkenin telefon üretmesi farklı şey o ülkenin nfc kullanması farklı şey.Siz konuları ülkenin nfc kullanımından araba üretmeye telefon üretmeye getirirseniz sizinle tartışma yapılmaz.

Avrupadaki en gelişmiş ülke kadar teknolojiyle alakalı onun nimetlerinden yararlanan insan var demek istedim ben ve hala arkasındayım.Teknolojik olarak ilerideyiz demedim oradaki insanlardan geride değiliz dedim.

Siz kendi aranızda tartışın ben artık bu tartışmanın dışındayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt