C6 - 01 Belle Teamviewer Varmı ? Videoda Yüklenmiş Tele ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*oKSiLaDo

*oKSiLaDo

Üye
    Konu Sahibi
C6 - 01 Belle Teamviewer Varmı ? Videoda Yüklenmiş Tele ?
[video=youtube;4uBijlD7I9c]http://www.youtube.com/watch?v=4uBijlD7I9c[/video]​

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben symbian için teamveawer hiç duymadım ayrıca kullanılan programında tam olarak ne oldugu belli olmuyor çekimden

*oKSiLaDo

*oKSiLaDo

Üye
    Konu Sahibi
Teamviewer belli oluyor bende duymadım o yuzden yayımladım varsa işimiz kolay olur die

slant1111

slant1111

Üye
mobildeym videoyu izlemedm ama skype tarzında bşe olabilr

DustoJniK

DustoJniK

Üye
VNC uygulaması olmasın İp adresinden direk Pc ye bağlanıyorsun.

cardanadam

cardanadam

Üye
mobildeym videoyu izlemedm ama skype tarzında bşe olabilr

bende mobildeyim ama ben izledim hemde opera ile 1kb lık swf dosyasını indir inince aç de açıyor

bilgisayarın ekranını telefonda gösteriyor videodan pek birşey anlaşılmıyor

SuaT6027

SuaT6027

Üye
kullanılan app team vıewer gıbı duruyor ama bunu nerden buluruz acaba asıl sorun o???

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde app simge team me ait ama bilemeyecem

slant1111

slant1111

Üye

bende mobildeyim ama ben izledim hemde opera ile 1kb lık swf dosyasını indir inince aç de açıyor

bilgisayarın ekranını telefonda gösteriyor videodan pek birşey anlaşılmıyor

ya izlerim ama kotam yok o yüzden izleyemedm :)

nadir_89

nadir_89

Üye
bence telefonda görünen team simgesi ve ismi olan herhangi bir program ve eleman açılışını göstermiyor yani programı çalıştırmayor daha önce ekran görüntsünü aldığı resmi açmış telefonda çünkü hiç işlem yaptırmıyor ve pcde team in bağlandığına dair bir uyarı çıkmıyor eleman milleti işletmek için hazırlamış bu videoyu böyle bişey olsa siz bunun videosunu çekseniz en azından başlata tıklamazmıydınız bir kere ama tıklamıyor telefondan gördüğüm kadarıyla hiçbir işlem yaptırmıyor team viewer ın sitesindede symbian ile ilgili bişey yok zaten

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
teamwiewer sitesinde olmasına gerek yok birileri portlayabilir ama dedigin gibi tamamen düzmece görünüyor simge önemli degil yapılabiliyor zaten ama böyle bir programı kurup video çekiyorsan en azından bir başlata basarsın yani

serinaga

serinaga

Üye
bence telefonda görünen team simgesi ve ismi olan herhangi bir program ve eleman açılışını göstermiyor yani programı çalıştırmayor daha önce ekran görüntsünü aldığı resmi açmış telefonda çünkü hiç işlem yaptırmıyor ve pcde team in bağlandığına dair bir uyarı çıkmıyor eleman milleti işletmek için hazırlamış bu videoyu böyle bişey olsa siz bunun videosunu çekseniz en azından başlata tıklamazmıydınız bir kere ama tıklamıyor telefondan gördüğüm kadarıyla hiçbir işlem yaptırmıyor team viewer ın sitesindede symbian ile ilgili bişey yok zaten

TAMAMEN Katılıyorum. İşgüzarlık yapmış eleman. Ayrıca çok acemice çekilmiş.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
yaa arkadaşlar eleman açmış resmi resimde kazara çift tıklamış hatta biryerinde ve zoom yapmış resme :D
sözde klasör açmış gibi yapıyor ama telefonda klasör açık bir görüntü yok :D
eleman video çekerken hiç ekrana dokunuyor mu? dokunmuyor çünkü galeri araç çubuğunu göstermemek için :D
kısacası;
-yapmayın bunuuuu, yapmayıınn :D

• Beğen
Tepkiler: _ardaa
DustoJniK

DustoJniK

Üye
yaa arkadaşlar eleman açmış resmi resimde kazara çift tıklamış hatta biryerinde ve zoom yapmış resme :D
sözde klasör açmış gibi yapıyor ama telefonda klasör açık bir görüntü yok :D
eleman video çekerken hiç ekrana dokunuyor mu? dokunmuyor çünkü galeri araç çubuğunu göstermemek için :D
kısacası;
-yapmayın bunuuuu, yapmayıınn :D

:megafon: Yorumsuz :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt