Saburov
Üye
he pardon o zaman daha önceki mesajlarda anlatmıştım nokia cooker ile nasıl hack yapacağını naviden rm750'yi indir core.fspx ile biten dosyayı nokia cooker ile aç sys–bin yoluna at kaydet save firmware yazıyor zaten yalnız nokia cooker biraz yavaş çalışır örneğin kaydet dediğinizde biraz bekletir yani nokia cooker ile fw açarken kaydederken ya da düzenlerkeb biraz bekketir nokia cooker penceresinde imleçin yuvarlak efekti dönünce işlem yapmayın. Bütün işlemleri bitirince RM–750 klasöründe core.fspxBACKUP dosyasını silin ya da o klasörden çıkarın flaşlayın
Dostum nokia coockerla hangi dosyanın sys/bin'ine atacağız?
herşey güzelde eline koluna sağlık da su karşı taraf telefonun acınca niye titreşim koydun karşı taraf acınca alo diyo zaten titreşime ne gerek var onu yükledikten sonra düzeltme imkanı varsa söyle yükleyeyim o bide su analog saatte oyun görünümü herkes oyun sevmez
indirip denedim eline sağlık. telefon modelim c6-01. kurulum yaptıktan sonra telefonumun açılış süresi baya uzadı. (pin kodunun sorulmasına kadar geçen süre + pin kodu girildikten sonra widget lerin görünür olma süresi). birde edge ve gprs bağlantısı sürekli kesilip duruyor. 01.10.2012 tarihinde indirip kurulup yaptım. flash lamadan önce hafıza kartını formatladım.
mantık olarak hızlı açılması gerekir doğru diyorusn. Bir yerde bir yanlışlık mı yaptım diye merak ettim. şu an orjinal dosyaları indirip yükledim. açıkçası fark var açılış süresinde. ama çokta önemli değil bu süre. internet bağlantısı sorunu daha önemli benim için. ilgine tekrar teşekkür. bence başarılı ve güzel bir çalışma oldu.
emeğe herzaman saygı duyarım calışma cok güzel gayet stabil olmuş böle başarılı çalışmalarınızın herzaman devamını bekleriz kolay gelsın
Angry birds saatinden dolayi bu cwf yüklemiyorum onun hariçinde herşey mükemmel
yükledikten sonra değiştirebilirsin.
sonuçta kalıcı olmuyor mu?
teşekkür ederim kardeşim dün flashladım hiç bir sorun yok eline sağlık
dostum öncelikle hazırladığın cfw için teşekkür ederim çok başarılı. yükledim kullanıyorum. bir kaç sıkıntısı olduğunu düşünüyorum bunlardan en basiti ve ilki olarak duvar kağıtları arasında geçiş yaparken çok az da olsa durakladıktan sonra geçmesi. tam akıcı değil. ikincisi olarak da block break 3 HD oyununu oynarken kasılıyor görüntü. daha önceden böyle bir sıkıntısı yoktu. bi sorun olduğunu düşündüğüm başka bir şey de vardı ama aklıma gelmiyor şu an onu da hatırlayınca sana dönerim. Her şey için teşekkürler dostum.
- - - Eklendi - - -
hah aklıma geldi telefonla konuşurken GPS'i açılıyor. bunu kapamak için ne yapılmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?