Artles
Üye
Seni inandırmak gibi bir derdim olmadığını söyleyebilirim. Bana dayanıklılığı hakkında bir link ver diyorsun. Ne gerek var ? Hangi telefonu test amaçlı yere atarki. Heh bunuda düşünemiyorsan artık..kardesim telefonu aldında satmasımı kaldı cin malıymıs daha bizsanki azmı gördük made in china yazan sizin cin malıdeil didiginz telefonları.ayrıca c6-01 de oynayabilecegin hd oyunlar parmak sayısını gecmez.zaten o kücücük ekrana kac parmak sıgar ki ayrıca bana bu telefonun dayanıklılıgının iyi olmadıgı hakkında bi link ver FOREVER HUAWEİ İDEOS X5
Seni inandırmak gibi bir derdim olmadığını söyleyebilirim. Bana dayanıklılığı hakkında bir link ver diyorsun. Ne gerek var ? Hangi telefonu test amaçlı yere atarki. Heh bunuda düşünemiyorsan artık..
Heh bu arada hd oyun demişsin. Bu kişiden kişiye değişir oyun oynamayı sevmeyen birisinin HD oyuna ne ihtiyacı var ki ?
Şahsen doodle jump , asphalt 6 , dungeon hunter 2 ve diğer oyunlar bana yetiyor. Fazlasına ihtiyacım yok ^^
rica ederim, günde sadece bunları yaparsan gider tabi ama bir telefon için 3 gün fazla bir süre ben telefonu günde 6-7 saat aktif olarak kullanıyorum 1.5 - 2 gün gidiyorhd oyun oynamasam günde 30dk internet ve 30 dk radyo yapsam 3 gün gidermi?gider diyen çok ama emin olmam lazım bana çok yardımcı oldun teşekkürler
kardesim telefonu aldında satmasımı kaldı cin malıymıs daha bizsanki azmı gördük made in china yazan sizin nokia telefonları.ayrıca c6-01 de oynayabilecegin hd oyunlar parmak sayısını gecmez.zaten o kücücük ekrana kac parmak sıgar ki ayrıca bana bu telefonun dayanıklılıgının iyi olmadıgı hakkında bi link ver ayrıca annayı güncelleyen 3 kisiden 2 si anndan orjınal yazılıma dönmek istiyorFOREVER HUAWEİ İDEOS X5
Lenneth android'den özel olarak ücretmi alıyorsun arkadaşım sen
Bir kere bu forum senin ilgi alanında değil birde gelip burada android işletim sistemli telefonları övüyorsun...
Tamam iyi güzel telefonlar var androidli ama gelipte bana şua huwaimidir nedir bunu savunma ya...
Gördük o telefonu arkadaşım almış kamera kötü, 3g performansı kötü, Kasası kötü, Ekranı güneşte kötü, Radyo yok... daha ne diyeyim ben ya...
Tamam ekranı küçük ama o cam ekran harikalar yaratıyor... Clear Black ekran teknolojisiyle güneşte ekran çok net ve renkler çok iyi...
HD kamerası zaten olaganüstü, Samsung galaksi s2'de bulunan 1080p HD video kayı yapan kamera ile aynı nerdeyse açın youtubeyi karşılaştırın...
3G daha hızlı, Bluetooth daha hızlı, radyo var N8'deki donanım aynen bundada mevcut ve çelik kasa daha ne diyeyim ben...
Sistemde gayet hızlı Gördük huaweinin takıldıgı noktaları...
Ayrıca bu telefonda 50'nin üzerinde HD oyun oynatabilirsin...
Tamam birader. Sonsuza kadar o çin malını kullan. Forever bilmem neymiş2 gün sonra bozulunca başlarsınız ah vah demeye...
Tartışmasız c6-01 unutmayalımki telefon sadece işlemciden ibaret değildir ideos x5 400 tl olsun gidip ona 400 tl vermem 300 olsun onuda vermem benim gereksinimlerimi karşılamıyor çünkü ama arkadaşın karşılıyorsa alabilir bu arada annada şarj sıkıntısı filan çekmiyorum arkadaşım gözün korkmasın alırsan hemen pc den güncelle bişey yüklemeden olsun bitsin ben soft format atıp güncelledim herşeyden memnunum telefonumu dahada çok sevdim
Herkesin kendi kullanım ihtiyacı kullanım alanı vardır sen ideos x5 e vermezsin bende c6-01 e vermem çünkü benim istediğim bol uygulama kaliteli oyun kişiselleştirme ve hız aradığımın fazlası ideos x5 te mevcut.Tartışmaya çok açık bi konu yani tartışmasız değil.c6-01 in otg clear black amoled ekran özellikleri iyi ama ideos x5 in de işlemcisi gpu su rami romu işletim sistemi hızı performansı açısından hertürlü üstün.Yeni nesil telefonlarda en önemli şey zaten işletim sistemi.
Gpu'su üstün mü?Herkesin kendi kullanım ihtiyacı kullanım alanı vardır sen ideos x5 e vermezsin bende c6-01 e vermem çünkü benim istediğim bol uygulama kaliteli oyun kişiselleştirme ve hız aradığımın fazlası ideos x5 te mevcut.Tartışmaya çok açık bi konu yani tartışmasız değil.c6-01 in otg clear black amoled ekran özellikleri iyi ama ideos x5 in de işlemcisi gpu su rami romu işletim sistemi hızı performansı açısından hertürlü üstün.Yeni nesil telefonlarda en önemli şey zaten işletim sistemi.
telefonu telefon olarak da kullanmıycaksan niye uğraşıyosun ideos mideos diye psp mini al
Gpu'su üstün mü?broadcom 2727 gpu'su çok daha güçlü emin ol.
----------Eklendi @ 09:26:39 ---------- Yazıldı @ 09:19:23 ----------
Bide hız performans diye ağlayanlar belle'den sonra bu boş konuşmalarına devam edebilecek mi merak ediyorum.
Kendi işimi görüyor,hız konusunada gelince.Yarış mı yapılıyor?
Ne kadar ekmek okadar köfte.
İhtiyaçlarımı karşılıyor,flash'ı,kamerası yeterli birde otg olması işime yarıyor o yüzdende aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?