gta yok ama guzel oyunlar var sahsen bana yetiyo samurai real futbol 11 fragger istunt 2,,daha baya da oyun var. bende suan 20 tane oyun var yetiyo artiyo bile...
meego ve android...
bence n9 güzel cihaz ama üste çok para verirsin ben 6 aylık c6-01 i elden 475'e vermiştim arkadaşın 5800xm sinide geçen yaz telefoncuya 220 ye vermiştim.
senin 5320xm kaç eder bilmem ama heralde tellerin ikisini telefoncuya verirsen en fazla 500 eder.eğer elden sata bilirsen elden sat yoksa kaybın çok olur tabi yinede sen bilirsin ama n9 u ister sıfır al ister ikinci el üste vereceğin para azımsanmayacak bir para...
ben şubatta sattım kardeşim sattığım kişi tanınıdıktı.benim telefonumda gayet temizdi yani sıfırından farsızdı diyebilirim alan kişide tanıdık olunca pek zorlanmadım, bana güvenerek aldı açıkçası hatta ucuz bile sattığımı düşünüyorum sırf 2.nesil telefon alcam diye satmıştım.ama şunuda belirteyim telefoncuya o paraya hayatta satamazdım.
Oyunla işim yok mu dedin?
Senin telefonun N9..
Lumiaların pek bi cazibesi yok bana göre iPhone ise oyun istemiyosan biraz tuzluya kaçar bence tabi senin zevkin
iphone da oyunun sınırı yok ama yüklediğin oyunları bi süre içinde oynamamaya başlarsın herkesde böyle oluyor genelde ama iphone çok ayrı ve güzel bi dünya tek artısı oyun değil tabiki.
Bana 350 Lira veririm dedi telefoncu. Elden kaça gider bu?
Lumia 800 alıcam yada 900
Yada iphone 4s
kardeşim telefoncu senin teli 350 ye alıyorsa 100-150 arasıda kendisi kor üste öyle satar.yani senin teli elden verisen 450 ye vermen hem senin için hemde alıcı için uygun olur.tabi senin telefonun durumu ne onu bilmiyorum ben telefoncunun verdiği fiyat üzerinden değerlendiriyorum.telefoncu ucuza alcakki kar etsin yani telefoncu senin zararından rant sağlar.yani senin telefonun ikinci el piyasası 450 den aşağı değil bunu bil...