c6-01 - 5320XM verip N9 almak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 - 5320XM verip N9 almak istiyorum.
Bu iki telefondanda sıkıldım. n9 almak istiyorum. Oyunla falan işim yok. Şu telefona sadece asphalt 6 yükledim 10 kere oynamamışımdır daha.
Rastgele bir telefoncuya fiyat sordum 350 veririm direk dedi c6-01 e. 5320XM nin fiyatını bilmiyorum. Onun tek sorunu USB kapağı koptu. Üste ne kadar bi para koyup. 2. EL N9 alabilirim.? Yada 0 ı?

backwater

backwater

Üye
sifiri 1300 tl civari n9 un sifir almak istersen uste cok para koyman gerek bence ikinci eli de 700-800 tl civari biseler olabilir

cyber

cyber

Üye
n9 iyidir çift işletim sistemi yani

sek07

Üye
bence ikisi 500 tl eder 400-300 arası verip alırsın bnm n8 e 600 -550 arası verdiler bnde düşünüyorum n8 almayı bakalım yinede ne olur

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun tasarımı çok güzel ya. İşletim sistemi kötü diyorlar tamam ama. Oyun falan oynamayacağım için sorun olmaz. 300-400 koyabilirsem üste alırım sanırım.

SilentOne

SilentOne

Üye
hani artık devir android oldu ya n9 da ölü bir sistem artık soyle güzel android flen almak lazım eskiden karşıydım ama napalım nokia symbianı bırakınca yapacak bişi yok

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
hani artık devir android oldu ya n9 da ölü bir sistem artık soyle güzel android flen almak lazım eskiden karşıydım ama napalım nokia symbianı bırakınca yapacak bişi yok

Android işletim sistemi bana hiç güzel gelmiyor.
Samsuns S3 İnceledim. Para verip almam yani. Hiç hoş bir telefon değil bana göre. Nokia çok daha cazip geliyor bana. N9 un tasarımı ve diğer özellikleri beni cezbediyor :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
N9 iyidir. Meego yu androide tercih ederim. :oke:

sataer

Üye
n9 un 21 ay garantilileri var nette 850 900 tl arası sahibinden.com a bakabilirsiniz

sek07

Üye
n9 tema bile yok :S nimbuzz da yok herhalde :/ msn ve facede onu nimbuzz kullanıyorum

mert41994

mert41994

Üye
meego temasını s3 kurdum kullanıyorum kendi teması şahane.

Bence değiştir durma

cyber

cyber

Üye
ntroid kurarsın keyfine bakarsın gta3 bile açabilecek kapasitede daha neler yapılmaz ki düşün kendin çok güzel geliştirebilirsin

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
ntroid kurarsın keyfine bakarsın gta3 bile açabilecek kapasitede daha neler yapılmaz ki düşün kendin çok güzel geliştirebilirsin

Kendi yazılımı görsel açıdan güzel o yüzden almayı bile düşünüyorum.
Değiştirmem onu. Ntroid nası bişi video varsa atarsan iyi olr.

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
izle

- - - Eklendi - - -

Bence düşünme al..bi telefonu kullanmak bu kadar mı rahat olabilir bu kadar mı kolay olabilir..ayrıca meego ve androidi aynı anda çalıştırabiliyo

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
izle

- - - Eklendi - - -

Bence düşünme al..bi telefonu kullanmak bu kadar mı rahat olabilir bu kadar mı kolay olabilir..ayrıca meego ve androidi aynı anda çalıştırabiliyo

Android yüklemişler ama görsellik gitmiş. :/
Meego da hiç oyun yok mu gta 3 falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt