C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

5800 güncellemesi 21 ağustos günü olacakmış, ve tarayıcıyla harita için bu heyecan ne?

Barbo2

Üye
başladilar çok bilmiş ler gene gùn vermeye

Tepkiler: deadlydesire

erdi_s

Üye
arkadaşlar lütfen tarih verip milleti heyecanlandırmayalım. Sonra o gün geldiğinde bir güncelleme çıkmayınca hayal kırıklığından başka hiç bir işe yaramıyor. Beni dün aradılar yakında Türkiye için de çıkacak dediler. Yakında dedi tarih vermedi içerikle ilgili bilgi vermedi

PureFood

Üye
Tarih falan yalan. Tam bilgi vermiyorlar şu an ama çıkacağı kesin.

Arkadaşlar 5530 güncellemesi geldimi şuan mobilden girdiğim ve cfw kullandığım için bakamıyorum biri acilen bakıp yazabilir mi?

PureFood

Üye
Arkadaşlar 5530 güncellemesi geldimi şuan mobilden girdiğim ve cfw kullandığım için bakamıyorum biri acilen bakıp yazabilir mi?

Şu anda sadece 5230,C6 ve N97 Mini için güncelleme var. Diğer telefonlar için henüz yok.

ozgunb

Üye
umarım 5800 tema efekti sorunu çözülür. Sırf açık uygulamaları göster'in ikonu saçmalıyor diye cfw kullanıyorum.

5230,c6 yada n97 mini güncelleyen varsa foto koyabilir mi

erdi_s

Üye
Yapma ya sadece o küçücük beyaz yer için mi. Vay anasını

----------Eklendi @ 14:25:30 ---------- Yazıldı @ 14:25:14 ----------

ya insan ilk başta çok zorlanıyo ama sonradan alıstım ben o buga arkadaş olduk onla

5800 güncellemesi 21 ağustos günü olacakmış, ve tarayıcıyla harita için bu heyecan ne?

kardeş demin nokia aradı dediki nokia şirketi tarafından bize verilen bi süre yok ama nokianın kendi sitesinde söylemesi doğrudur dedi 5800 içinde çıkacak

Tepkiler: erdi_s
ben yabancı bloglara baktm güncellemede çokda farklı bşey gelmio, bazı tellere geldi zaten

erdi_s

Üye
ben yabancı bloglara baktm güncellemede çokda farklı bşey gelmio, bazı tellere geldi zaten

doğrudur kardeşim. çünkü çok şey beklemek yanlış olur bence. çünkü telefonun kapasitesi belli. devasa bişey beklemek olmaz. ama güncelleme her zaman güncellemedir.

c5 e daha güncelleme gelmedi c6 ya geldi

Del Rey

Üye
c5 için geldideki c5 bildiğimiz c5-03 mü