C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

telden girince hic bi güncelleme yok diyor navifirm den bende baktım en son cıkan 52.0 . 007 yani yeni güncelleme yok of ya ne zaman cıkcak

erdi_s

Üye

e baktım telefondan yok diyoo

----------Eklendi @ 20:08:54 ---------- Yazıldı @ 20:04:05 ----------

ayrıca navifirmden de baktım en son v52.0.007 var

e baktım telefondan yok diyoo

----------Eklendi @ 20:08:54 ---------- Yazıldı @ 20:04:05 ----------

ayrıca navifirmden de baktım en son v52.0.007 var
kardeş arkadaşın verdigi linkteki konuyu açmayı denedin mi?açılmaz çünkü haber asparagas.geçmiş olsun.

erdi_s

Üye
haklısın usta offfff

'Patron

Üye
ohooo hala 'guncelleme yokkk ' diyolar yav.

erdi_s

Üye
CFW lerde C6 ana ekranını koyuyolarda Nokia koyamıyomu?

o zaman cfwlerin bi anlamı kalmaz ki dostum bu arada ben hiç cfw kullanmadım. ne olursa olsun en iyisinin orjinal yazılım oldugunu düşünüyorum

ozgunb

Üye
ben nokia'nın yerinde olsam ofw kullanılması için c6 homescreen'i 5800'a getirirdim.

ben nokia'nın yerinde olsam ofw kullanılması için c6 homescreen'i 5800'a getirirdim.
bu da onların pazarlama taktigi.adamlar şimdi bu ev ekranını 5800 a da koysalar,millet gidecek klavye ve kamera için 200 tl fazladan vermeyerek c6 yerine 5800 alacak.bu sefer 200 tl zarar edecek.koymazsada bişey degişmiyo ama

PureFood

Üye
Pazartesiyi bekleyin arkadaşlar tamam Sabredin

erdi_s

Üye
dostum ağzımı acarız acmasına ama ne geleceğini bilemeyiz ki

dostum ağzımı acarız acmasına ama ne geleceğini bilemeyiz ki
gelince görecez zaten .v60,v60 diyolardı hep şimdi birde v59 çıkarsa ne yapacaz biz?yine v60 ile ilgili konular açılacak.v60 ne zaman gelecek diye.bu yüzden inşallah sürümün kodu v60 olur.yoksa bu v60 dan yıllarca çekecegimiz var.

erdi_s

Üye
aynen dostum biri ortaya v60 diye bisey atti zamaninda. Sonra böyle oldu. Delinşn biri kuyuya taş atti kirk akıllı cıkaramadı misali

kazoo_44

Üye
Çıkaracaksa çıkarsın yeter ya artık b.kunu çıkartıyor artık işin.

o zaman da v70'li konular açılır

Barbo2

Üye
ya şu n97 miniciler şu web browseri çekinde videosunu izliyek youtube ta hayrına görek bakam nekadar hızlı ?