C5-03_RM-697_11.0.24_ sade hack

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar modifiye rofs2 dosyası hatalı olmuş sanırım sebebi ise nedir bilmiyorum. onu kaldırıyorum. tekrar düzenleme yaparım ama olurmu bilmem.

Krofessional

Arkadaşlar modifiye rofs2 dosyası hatalı olmuş sanırım sebebi ise nedir bilmiyorum. onu kaldırıyorum. tekrar düzenleme yaparım ama olurmu bilmem.

Sadece Modifiye Değil Hack Dosyasıda Hatalı Atarken Uyarı Verio Fail oluo sonra Orjinal dosyayla atın ama Pek bir değişiklik olmada baya bi hızlanma söz konusu olucaktır çünkü telefon alınmadan önce satış yeri tarafından açılıp kontrol edilir bu şekilde sıfırdan açıyoruz

ametx

Üye
resim olrak verdiğim problem çözüldü arkadaslar usb driver ve tlfn açıkken ilk takldığı sırada görüyor sonra taknca bazen hata verebiliyor. bu arada modifyeden hiç verm alamadk sade hack te hatalı :s en kısa sürede yenilencekmi yoksa el atmaya başladım ben vaktim oldukça yapacam sadenin hatalarından birisi de wireless sürekli kopuyor ayrıca daha önce açtığım video paylaşım sitelerine giremiyorum şimdi... ve bazı prog yüklerken tam son kısmında yüklenemiyor hatası aldım benim gözlemlerim bunlar yeni hack gelene kadar hata alanlar yazarsa ona göre edit yapılsın saygılar ...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sade hack te çıkan problemler yazılım güncellemesi ile alakalıdır sanırım çünkü oynama yapmadım. zamanım yoktur bu sıralar ayrıca elimde telefon olsaydı modifiye hazırlardım ama bu şekilde hazırlayınca sorunlu olabiliyor.

Del Rey

Del Rey

Üye

Rofs2'in hatalı değil. Nokia C5-03 ve diğer Symbian^3 cihazlarında CFW yüklemesine izin vermiyor. Ya yüklenmiyor ya da ağzı burnu kırık oluyor.

----------Eklendi @ 18:17:56 ---------- Yazıldı @ 18:00:40 ----------

Bu arada herkes 7 dosya iniyor demiş bende 19 dosya var :hmmm

Graphite Black seçiliydi.

iskader

iskader

Üye
Arkadaşlar anladığım kadarıyla sade hack dosyasında zaten sadece installserver var buda programlar için sistem dosyalarını görmek için yeterli.
modifiye dosyasıda malum aldığımız crc hatası var

Krofessional

Arkadaşlar anladığım kadarıyla sade hack dosyasında zaten sadece installserver var buda programlar için sistem dosyalarını görmek için yeterli.
modifiye dosyasıda malum aldığımız crc hatası var

C5-03 cfw koruması var ama navifirmden indirdiğimiz dosyalara sade hackteki dosyayı atın sonrada phoenixten firmware atın eğer olmazsa sw reset sonra refurbish diyin olucaktr bunu yaptıktan snra hack yüklenms olyo arkadasn dedigi gbi installserver deisio yani unsigned yüklenio (camera pro denedim çok iyii) belki bu hackten sonra cfw atabiliriz olablrmi?

iskader

iskader

Üye
C5-03 cfw koruması var ama navifirmden indirdiğimiz dosyalara sade hackteki dosyayı atın sonrada phoenixten firmware atın eğer olmazsa sw reset sonra refurbish diyin olucaktr bunu yaptıktan snra hack yüklenms olyo arkadasn dedigi gbi installserver deisio yani unsigned yüklenio (camera pro denedim çok iyii) belki bu hackten sonra cfw atabiliriz olablrmi?

Ne illet bişeymiş bu cfw koruması sade hack ten sonrada denedim ama aynı hatayı veriyor.
Birkaç yerde mod lamak istediğimiz dosyaları xplore ile c\private ye atın yazmışlardı 101f8798 gibi o tür şeyleride denedim, kendim mod layayım dedim olmadı.
Elbet kırılır şu cfw koruması birleri engelliyorsa birileri de açar eninde sonunda.

Krofessional

Ne illet bişeymiş bu cfw koruması sade hack ten sonrada denedim ama aynı hatayı veriyor.
Birkaç yerde mod lamak istediğimiz dosyaları xplore ile c\private ye atın yazmışlardı 101f8798 gibi o tür şeyleride denedim, kendim mod layayım dedim olmadı.
Elbet kırılır şu cfw koruması birleri engelliyorsa birileri de açar eninde sonunda.

Kırıcaz tabikide :D Kırılırsa hazırlıcam bitane n8 gibi olucak yapıcam olacak
Biri cfw hazırlamayı öğretsin :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia Boot Loader'ı da birileri engellemişti ama o birileri onu açamadı :bigstar:

Krofessional

Tel. kasıodu ikinci kez atayım dedim attım açılmıyor titriyo görüntü ve ses yok napcam

gnome

Üye
hack yapmanın yararı nedir arkadaşlar bende c5-03 kullanıyorum bi yararı varsa bende uğraşayım telefonla..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
hack yapmanın yararı nedir arkadaşlar bende c5-03 kullanıyorum bi yararı varsa bende uğraşayım telefonla..

Unsigned Uygulamaları İmzalamadan Yüklemeni SağLıyo...

bytodd

Üye
arkadaşım çalışma için ellerina sağlık.. benim sormak istediğim sadece dil dosyası yükleyebiliyormuyuz bu yolla yoksa yine yazılımı tamamen değişmekmi gerekiyor.

iskader

iskader

Üye
Üstad kolay gelsin an itibariyle v12.0.23 güncelleme dosyası yayınlanmış bulunuyor. Hack dosyasını yeni versiyona güncelleyebilirmisin. Şimdiden teşekkürler.

yucu13

yucu13

Üye
Evet üstad bi el atsan da şöyle N8 gibi kullansak telimizi ;)

koruyucu54

Üye
af progrmıyla yyapmak istediğim de

PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
hatası alıyorum telefon hiç açıılmıyor a.ça tusuna bastımmı titriyo okadar ekran yok
her hangi telefoncuya götürüp yada nokia servisine verip eski halde getirebilirmiyim ?

kubi1907fb

Üye
af progrmıyla yyapmak istediğim de

PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
hatası alıyorum telefon hiç açıılmıyor a.ça tusuna bastımmı titriyo okadar ekran yok
her hangi telefoncuya götürüp yada nokia servisine verip eski halde getirebilirmiyim ?

Telefoncuda box varsa halledebilir. Nokia servisi sorun çıkartabilir belki.Ama orjinal yazılımı yükle tamamen tüm dosyaları indirip navifirm'den.Sonra orjinal olarak flash at.Sorun çözülür diye düşünüyorum

gobbels

gobbels

Üye
ben son sürümü indirdim de acaba onun da türkçesi varmı?

Üst Alt