Arkadaşlar modifiye rofs2 dosyası hatalı olmuş sanırım sebebi ise nedir bilmiyorum. onu kaldırıyorum. tekrar düzenleme yaparım ama olurmu bilmem.
en kısa sürede yenilencekmi yoksa el atmaya başladım ben vaktim oldukça yapacam sadenin hatalarından birisi de wireless sürekli kopuyor ayrıca daha önce açtığım video paylaşım sitelerine giremiyorum şimdi... ve bazı prog yüklerken tam son kısmında yüklenemiyor hatası aldım benim gözlemlerim bunlar yeni hack gelene kadar hata alanlar yazarsa ona göre edit yapılsın saygılar ...Arkadaşlar modifiye rofs2 dosyası hatalı olmuş sanırım sebebi ise nedir bilmiyorum. onu kaldırıyorum. tekrar düzenleme yaparım ama olurmu bilmem.

Arkadaşlar anladığım kadarıyla sade hack dosyasında zaten sadece installserver var buda programlar için sistem dosyalarını görmek için yeterli.
modifiye dosyasıda malum aldığımız crc hatası var
C5-03 cfw koruması var ama navifirmden indirdiğimiz dosyalara sade hackteki dosyayı atın sonrada phoenixten firmware atın eğer olmazsa sw reset sonra refurbish diyin olucaktr bunu yaptıktan snra hack yüklenms olyo arkadasn dedigi gbi installserver deisio yani unsigned yüklenio (camera pro denedim çok iyii) belki bu hackten sonra cfw atabiliriz olablrmi?
Ne illet bişeymiş bu cfw koruması sade hack ten sonrada denedim ama aynı hatayı veriyor.
Birkaç yerde mod lamak istediğimiz dosyaları xplore ile c\private ye atın yazmışlardı 101f8798 gibi o tür şeyleride denedim, kendim mod layayım dedim olmadı.
Elbet kırılır şu cfw koruması birleri engelliyorsa birileri de açar eninde sonunda.
Kırılırsa hazırlıcam bitane n8 gibi olucak yapıcam olacak 
hack yapmanın yararı nedir arkadaşlar bende c5-03 kullanıyorum bi yararı varsa bende uğraşayım telefonla..
benede aynı problem varTel. kasıodu ikinci kez atayım dedim attım açılmıyor titriyo görüntü ve ses yok napcam
af progrmıyla yyapmak istediğim de
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
hatası alıyorum telefon hiç açıılmıyor a.ça tusuna bastımmı titriyo okadar ekran yok
her hangi telefoncuya götürüp yada nokia servisine verip eski halde getirebilirmiyim ?