C5-03_RM-697_11.0.24_ sade hack

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel bir fw ye benziyor eline saqlık

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
5800 fwsine modları eklerim hacki eklerim açılış kapanış değiştiririm.Aynı programlarla c5-03 e de fw yapılırsa kolay gibi

Del Rey

Del Rey

Üye
ya arkadaşlar 2-3 sayfa istek yazdınız, bilmem kaç tane konu açan var, hani denemeler nerde ?? kimse neden denemiyor neden bende şu sorun çıktı diye yazmıyor böyle yapmazsak kim çıkacak firmware hazırlayacak

Diğerlerini bilmem, ama ben garanti mağduru olmak istemiyorum. Zaten HelloOX2 türü şeylerden yanayım. Garanti bozuluyorsa da bu hacki uygulamam. Ancak, zaten hack'i uygularsam firmwareleri ve görsel kullanıcı paketlerini hazırlarım. Şu anda da Maemo Symbian üzerinde çalışıyorum zaten :) Yani Maemo görünümlü ve bazı şeyleri de Maemo tarzında yapabilen bir GUI uygulaması. Her neyse bu garantiyi bozar mı?

'Patron

'Patron

Üye
sadece şu telefonun ram ini kullanabılceğimiz bişey olsa sertıfıka falan umrumda değil.:d:

Del Rey

Del Rey

Üye
Navifirmde indireceğimiz listede Graphite Black Sade Hack yapıcam da, işaretlemediğinizi de işaretleyin derken, en üstte işaretlenmemiş olanı da mı işaretliycez, yoksa sadece alttakini işaretleyip bir üstündekini işaretsiz mi bırakıcaz?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başlığı düzelttim kardeş neyi nasıl indireciğin navifirm den tekrar resmi düzenledim.

iskader

iskader

Üye
Eline sağlık üstad konuyu güncellemissin ben aşina olduğum :) checksum crc hatasını almaya devam ediyorum yapan arkaşlarda varmı deneyipte yapabilen onuda bilmiyorum
neyse modifiye olmasada sade hackle işimizi görüyoruz şimdilik :) ellerine sağlık tekrar.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eline sağlık üstad konuyu güncellemissin ben aşina olduğum :) checksum crc hatasını almaya devam ediyorum yapan arkaşlarda varmı deneyipte yapabilen onuda bilmiyorum
neyse modifiye olmasada sade hackle işimizi görüyoruz şimdilik :) ellerine sağlık tekrar.
bu aldığın sorun xp deki eksik bir yazılım veya phoenix ile alakalı. kaldırıp tekrar kur. kurmadan önce ccleaner gibi bir temizlik aracı ile kayıt defterini temizle. net framework sürümlerini yükle. vs olacaktır.

iskader

iskader

Üye
üstad sistemim windows 7 ultimate x64 belkide ondandır. ama sade hack yapılıyor, modifiyeli olanda sorun yaşıyorum

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Desene rofs2 de sorun var ozaman ama nasıl neden acaba.

iskader

iskader

Üye
üstad sorun sistemde mi acaba diyerekten kalktım benim win 7 nin yanına xp kurdum. netframework u sırasıyla ovi suit nokia software update i ve en son olarakda phoenixi kurdum aynı hatayı aldım.

ametx

Üye
[a href=http://goo.gl/mc9cY]

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
güzel keşke resim koysaydın

Del Rey

Del Rey

Üye
Hackledikten sonra telefon garanti dışına mı çıkar? Eğer öyleyse, orjinal yazılımı yükleyip geri garantiye sokabilir miyiz?

Krofessional

Arkadasım jaf la yapıcamda dediğin dosyaların hiçbiri yok .cor .vo2 falan

Krofessional

durn bi knk bsi dicem simdi bunu yüklerseniz telefon garanti dısına çıkar bataryayı çıkartın telefonda orda code yazıo ona göre indirip atın

sekil_27

sekil_27

Üye
ya arkadaşlar kafama birşey takıldı arkadaşın verdiği dosya acaba hangi renk için, çünkü orjinal yazılımda 5-6 renk için yazılım var
veya rengin bi önemi yokmu acaba :hmmm

jafla atarsan temalardan baska bir onemi yok.tabiki heckli olanla degisirsen.navi ile indirirsen ve gereken yere atıp degisimi yaparşan.

Üst Alt