watercity
Üye
ee arkadaslar.yokmu bisey.
Valla kendime güvenemiyorum hiç bilmedigim konulardır.Bilen kendine güvenen çıkarsa önümüz açılcak sanırım
ee arkadaslar.yokmu bisey.
Starsley
ARKADAŞIMIZIN YAPMIŞ OLDUĞU PAYLAŞIM % 100 UYGULANMIŞTIR ve SADECE UFAK TEFEK PROBLEMLERLE KARŞILAŞILMIŞTIR....ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM...
1 - ) NAVIFIRM bulmuş olduğu 7 adet değilde tüm güncellemeri alıp yayınlasaydın boyutu bayağı bi fazla olucaktı ama hiç bir hata ile karşılaşılmadan firmwire yapılabilecekti...
2 - ) tabii ki bunlar önemli mevzular değil seninde elinde ve imkanında bu tel olmadığı için anca bu imkanla cok fazla iş başarmışsın tebrik ediyorum...
3 - ) Refurbish BUTONUNA TIKLADIĞIMIZDA diğer dosyaların eksik olduğu hatasını veriyor ve FLASH başlamıyor...
bende NAVIFIRM den senin eklemediğin dosyaları çektim ve senin paylaştığın dosyalarla birleştirip FLASHI atmayı başardım...hem versiyon yükseldi hemde sertifika hatasından kurtulduk...
TEST EDİLDİ ONAYLANDI...ANCAK KONU BAŞLIĞINA BU DURUMU EKLERSENİZ DİĞER ARKADAŞLARIN FAYDASINA OLUR...SELAMETLE...
ALLAH (C.C) RAZI OLSUN...
kardeş menü görünümü için değişen birşey yok modifiye değil sonuş itibari ile. herşey aynı değişen tek şey hack işlemi, fırsatım oldukçe bu modifiye işi ile uğraşmak isterim bakalımkardeş bide yaptıktan sonra menü görünüşü nasıl olacak caps koysan da bi baksak
neden çünki 5800 da kamera tuşuna diğer tuşlara basarak yapılıyor ) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
üstad böyle bi hata alıyorum
burda prd_rofs2 dosyasının o dizinde olmadığını belirtiyor. çünkü ben naviden onu seçili yapmadım. onu ayrıca verdim. Buyrun burdan modifiye dosyayı indirelim.Arkadaşlar son durumu yazmak istedim modifiye dosyasında hata alınca sade yükleme yaptım yani sadece
RM697_11.0.000_008_U001.uda.fpsx dosyasını değiştirdim.
rompacth yükledim kuruldu ve artık pach dosyaları çalışıyor ve sistem dosyalarını görebiliyorum.
üstad yukarda resim de gösterdiğim sorunu da çözerse baya ilerlemiş olacağız
kardeş sağol herşey için ilk defa deniyorum bakalım inş. olur
----------Eklendi @ 10:46:24 ---------- Yazıldı @ 10:09:14 ----------
navifirm den modifiyelisini indirirken böyle bi hata aldım. acaba graphite black'i seçmedim green var onu seçtim. ondan mı arkadaslar??
indirme esnasında bir kopukul, yada çakışan bir uygulama gerçekleşmiş tekrar baştan almanı tekrar indirmeni belirtiyor. windows 7 hatalarını bilmediğim için belkide navifirm in çalışması için birşey gereklidir, yada birşey engelliyor. yöneti olarak çalıştır birde öyle dene
öyle yapalım birde belki sorunda kalmaz.kardeş olmuyor ya. manuel olarak indirmeye çalıştım yine olmuyor. tümünü upload edip bi link verme şansınız var mı
phoenix prog. 64 bit sistem desteği yok...emeğine sağlık...