C5-03_RM-697_11.0.24_ sade hack

Sponsorlu Bağlantılar

jiinbunk59

Üye
Starsley

ARKADAŞIMIZIN YAPMIŞ OLDUĞU PAYLAŞIM % 100 UYGULANMIŞTIR ve SADECE UFAK TEFEK PROBLEMLERLE KARŞILAŞILMIŞTIR....ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM...

1 - ) NAVIFIRM bulmuş olduğu 7 adet değilde tüm güncellemeri alıp yayınlasaydın boyutu bayağı bi fazla olucaktı ama hiç bir hata ile karşılaşılmadan firmwire yapılabilecekti...
2 - ) tabii ki bunlar önemli mevzular değil seninde elinde ve imkanında bu tel olmadığı için anca bu imkanla cok fazla iş başarmışsın tebrik ediyorum...
3 - ) Refurbish BUTONUNA TIKLADIĞIMIZDA diğer dosyaların eksik olduğu hatasını veriyor ve FLASH başlamıyor...

bende NAVIFIRM den senin eklemediğin dosyaları çektim ve senin paylaştığın dosyalarla birleştirip FLASHI atmayı başardım...hem versiyon yükseldi hemde sertifika hatasından kurtulduk...

TEST EDİLDİ ONAYLANDI...ANCAK KONU BAŞLIĞINA BU DURUMU EKLERSENİZ DİĞER ARKADAŞLARIN FAYDASINA OLUR...SELAMETLE...
ALLAH (C.C) RAZI OLSUN...

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
yucu13

yucu13

Üye
Starsley

ARKADAŞIMIZIN YAPMIŞ OLDUĞU PAYLAŞIM % 100 UYGULANMIŞTIR ve SADECE UFAK TEFEK PROBLEMLERLE KARŞILAŞILMIŞTIR....ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM...

1 - ) NAVIFIRM bulmuş olduğu 7 adet değilde tüm güncellemeri alıp yayınlasaydın boyutu bayağı bi fazla olucaktı ama hiç bir hata ile karşılaşılmadan firmwire yapılabilecekti...
2 - ) tabii ki bunlar önemli mevzular değil seninde elinde ve imkanında bu tel olmadığı için anca bu imkanla cok fazla iş başarmışsın tebrik ediyorum...
3 - ) Refurbish BUTONUNA TIKLADIĞIMIZDA diğer dosyaların eksik olduğu hatasını veriyor ve FLASH başlamıyor...

bende NAVIFIRM den senin eklemediğin dosyaları çektim ve senin paylaştığın dosyalarla birleştirip FLASHI atmayı başardım...hem versiyon yükseldi hemde sertifika hatasından kurtulduk...

TEST EDİLDİ ONAYLANDI...ANCAK KONU BAŞLIĞINA BU DURUMU EKLERSENİZ DİĞER ARKADAŞLARIN FAYDASINA OLUR...SELAMETLE...
ALLAH (C.C) RAZI OLSUN...

kardeş bide yaptıktan sonra menü görünüşü nasıl olacak caps koysan da bi baksak

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş bide yaptıktan sonra menü görünüşü nasıl olacak caps koysan da bi baksak
kardeş menü görünümü için değişen birşey yok modifiye değil sonuş itibari ile. herşey aynı değişen tek şey hack işlemi, fırsatım oldukçe bu modifiye işi ile uğraşmak isterim bakalım

iskader

iskader

Üye
Arkadaşlar bende dün akşam itibriyle yazılımı yükledim (installserver nerede hala arıyorum çok eksiğimiz var) şöyle özetlersek

1 - phoenix ile yaptım yanlız tavsiyem önce kendi sitesinden phoeniz programının son sürümün indirin

2 - yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi navifirm programı ile eksik olan güncellleme dosyalarını indirin (ustanın vermiş olduğu uygulamalar hariç diğer dosyalar)

3 - C5-03_SW_MC003_41_2G_2.0 nolu dosyanın ismini C5-03_SW_MC004_41_2G_2.0 olarak isteyebilir bende istedi. bulanamyınca hata veriyor oyüzden

4- yükleme esnasında ben önce format attım bi sitede önce pili çıkartıp takın sonra *#7370# yapın dedi ben öyle yaptım (yanlız hard format soft mu hala anlayamadım :) neden çünki 5800 da kamera tuşuna diğer tuşlara basarak yapılıyor )

5- yükleme esnasın nokia usb rom hatası aldım (sistemim ultimate sp1 x64) ama işlem olumlu penceresi sonunda karşıma çıktı. birşeyler eksik kaldımı inanın bilmiyorum

6 - Climate mission karşıma çıkınca çok şükür dedim. (daha önce kaldırmıştım yeniden yüklemmiş)

7 - nokia ile yedek almıştım geri yükleyince 8 lik hafıza kartımı 2 lik gördü tekrar biçimlendir kopyala yapıştır yapmak zorunda kaldım

8 - Sonuç olarak daha önce sertifika isteyen programları sorunsuz kurdum. görsellik olarak birşey yok (zaten arkadaşta küçük bi değişiklik yaptığını belirtmişti.

9 -özellikle rompatcher programı için uğraşmıştım ama yinede birşey yapamadım galiba. rompatcher konusun da yardımlarınızı bekliyorum reis ustanın verdiği light versiyonu kurdum ama hala o 2 dosyayı sys / bin içine atabilmiş değilim

son durum budur arkadaşlar hepinize iyi günler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet birazdan konuyu toparlayacağım tekrar upload etmem gerekiyor ve yolları otomatik kurulumu eksik yapmıştım onuda düzeltecem bilgiler için teşekkürler. bazı telefonlar sadece 7 tane istiyor bazıları hepsini değişebiliyor demekki.c7 içinde düzeltmem gerekiyor demekki onlarda da aynı hata var.

----------Eklendi @ 11:10:38 ---------- Yazıldı @ 11:07:52 ----------

yada ben bu konuyu düzelteyim, rompatcher programı ve bir kaç ek uygulamada ekleyip öyle paylaşayım bugüne hallederim sanırım konuyu sabaha yetiştiririm umarım

iskader

iskader

Üye

üstad böyle bi hata alıyorum

yucu13

yucu13

Üye
kardeş sağol herşey için ilk defa deniyorum bakalım inş. olur

----------Eklendi @ 10:46:24 ---------- Yazıldı @ 10:09:14 ----------

navifirm den modifiyelisini indirirken böyle bi hata aldım. acaba graphite black'i seçmedim green var onu seçtim. ondan mı arkadaslar??

iskader

iskader

Üye

üstad böyle bi hata alıyorum

Arkadaşlar son durumu yazmak istedim modifiye dosyasında hata alınca sade yükleme yaptım yani sadece
RM697_11.0.000_008_U001.uda.fpsx dosyasını değiştirdim.
rompacth yükledim kuruldu ve artık pach dosyaları çalışıyor ve sistem dosyalarını görebiliyorum.
üstad yukarda resim de gösterdiğim sorunu da çözerse baya ilerlemiş olacağız

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar son durumu yazmak istedim modifiye dosyasında hata alınca sade yükleme yaptım yani sadece
RM697_11.0.000_008_U001.uda.fpsx dosyasını değiştirdim.
rompacth yükledim kuruldu ve artık pach dosyaları çalışıyor ve sistem dosyalarını görebiliyorum.
üstad yukarda resim de gösterdiğim sorunu da çözerse baya ilerlemiş olacağız
burda prd_rofs2 dosyasının o dizinde olmadığını belirtiyor. çünkü ben naviden onu seçili yapmadım. onu ayrıca verdim. Buyrun burdan modifiye dosyayı indirelim. bunu da indirip belirtilen dizine yapıştırmanız gerek.

----------Eklendi @ 12:31:27 ---------- Yazıldı @ 12:19:41 ----------

kardeş sağol herşey için ilk defa deniyorum bakalım inş. olur

----------Eklendi @ 10:46:24 ---------- Yazıldı @ 10:09:14 ----------

navifirm den modifiyelisini indirirken böyle bi hata aldım. acaba graphite black'i seçmedim green var onu seçtim. ondan mı arkadaslar??

indirme esnasında bir kopukul, yada çakışan bir uygulama gerçekleşmiş tekrar baştan almanı tekrar indirmeni belirtiyor. windows 7 hatalarını bilmediğim için belkide navifirm in çalışması için birşey gereklidir, yada birşey engelliyor. yöneti olarak çalıştır birde öyle dene

iskader

iskader

Üye
üstad ben zaten o dosyayı indirdim ve yükledim ama resim de ki hatayı verdi eksik olmasından ziyade yanlış dosya hatası veriyor

yucu13

yucu13

Üye
indirme esnasında bir kopukul, yada çakışan bir uygulama gerçekleşmiş tekrar baştan almanı tekrar indirmeni belirtiyor. windows 7 hatalarını bilmediğim için belkide navifirm in çalışması için birşey gereklidir, yada birşey engelliyor. yöneti olarak çalıştır birde öyle dene

kardeş olmuyor ya. manuel olarak indirmeye çalıştım yine olmuyor. tümünü upload edip bi link verme şansınız var mı

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iskader

iskader

Üye
üstad benim hataya baktın mı

jiinbunk59

Üye
phoenix prog. 64 bit sistem desteği yok...emeğine sağlık...

iskader

iskader

Üye
phoenix prog. 64 bit sistem desteği yok...emeğine sağlık...

Olurmu arkadaşım bende ultimate x64 kullanıyorum ve phoenixle telefonuma yükleme yaptım ekrandan resim alma programı bulayım resimleri de en kısa zamanda eklerim

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
burda kimsede c5 te yokk
a bakayım. rofs2 dosyasında nasıl bir hata oluşuyor bilsem.

iskader

iskader

Üye
neyse hocam eline geçerse bakarsın ben zaten diğer dosyayla sade hack yaptım bununla uğraşayım. Ellerine sağlık

Del Rey

Del Rey

Üye
Peki, bunu yükledikten sonra düşürdüm bişey oldu garantiye gönderdim. Garanti dışı mı kalır?

iskader

iskader

Üye
ya arkadaşlar 2-3 sayfa istek yazdınız, bilmem kaç tane konu açan var, hani denemeler nerde ?? kimse neden denemiyor neden bende şu sorun çıktı diye yazmıyor böyle yapmazsak kim çıkacak firmware hazırlayacak

Takipçi Satın Al

Üst Alt