C5-03 Yeni Güncelleme Çıkmıştır v.12.0.023

Sponsorlu Bağlantılar

HeavenPatrol

Üye

seninkinde bir sorun olabilir. Bende hiçbir sorun yok.

Daha önce böyle bir sorunum yoktu şu an sorun yaşıyorum fotoğraf çektikten sonra genelde telefon kapanıp açılıyor. Her zaman olmuyor nadiren oluyor ama oluyor.

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce böyle bir sorunum yoktu şu an sorun yaşıyorum fotoğraf çektikten sonra genelde telefon kapanıp açılıyor. Her zaman olmuyor nadiren oluyor ama oluyor.
Virüse falan bulaşmış olabilir. Ramla alakası olduğunu sanmıyorum. Sen bi soft format dene olmassa hard format çek.

fbrdwn

fbrdwn

Üye
Dün akşamda güncelleştirme uyarısı verdi ama Nokia İnternet Radyonun güncelemesiymiş

fbrdwn

fbrdwn

Üye

O yazılım güncellemesi güzel bi uygulama

Doğru Radyo Uygulaması baya güzel 400den fazla Türkçe Radyo Kanalı var ,yabancı 1000lerce kanal var saymaya bile gerek yok özetle baya güzel :)
Umarım yakın zamanda cihazında güncellemesi çıkar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Doğru Radyo Uygulaması baya güzel 400den fazla Türkçe Radyo Kanalı var ,yabancı 1000lerce kanal var saymaya bile gerek yok özetle baya güzel :)
Umarım yakın zamanda cihazında güncellemesi çıkar

İnşallah :)

raci

Üye
hocam bn yenı aldım telı ama tek tek ısaretle yok hepsını ısaretlıo resım gonderecekken bunun guncellemesı veya sorun cozumu nasıl olablr ?
arkadaşım var hepsi göndereceğin dosyanın yada işaretleyeceğin dosyanın üzerine parmağını 1,2 saniye basılı tut görürsün.

mu46rat

Üye
ya beyler bayanlar ben c5 03 RM-719 versiyonunu yükledim nerden yüklediysem tekrar eski sürüme geçemiyorum TÜRKÇE dil desteği olmadığını bile bile yükledim tekrar Türkçeye dönemiyorum yardım lütfen... !

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ya beyler bayanlar ben c5 03 RM-719 versiyonunu yükledim nerden yüklediysem tekrar eski sürüme geçemiyorum TÜRKÇE dil desteği olmadığını bile bile yükledim tekrar Türkçeye dönemiyorum yardım lütfen... !

Telefonun arkasındaki rm kaç genelde hep 697 bi baksana

mu46rat

Üye
Evet 697 Herşeyi güncel oldu rm 719 ile ama türkçe dil yok nasıl yapıcam

Üst Alt