C5-03 Yeni Güncelleme Çıkmıştır v.12.0.023

Sponsorlu Bağlantılar

iskader

iskader

Üye
navifirm le sıfırdan yüklemeyi düşünüyorum güncelleme öncesi hard format atmıştım sanki eksik birşey ler var

mesela bende adobe görünmüyor climate mission yok bak kızdım şimdi ya

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Menü>Uygulamalar>Ofis>Adobe

Ben telefonu ilk aldığımda kaldırmıştım bende yok

----------Eklendi @ 08:25:42 ---------- Yazıldı @ 08:24:16 ----------

Millet bi özellik daha buldum tarayıcı da geri ye basılınca sayfalar açılıyordu ya o yok artık

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
bende adobe falan yok valla.

mfsyzgt

Üye
Ben hiç bir fark göremedim telefonumdan *#0000# yaparak güncelledim wifi bağlantısıyla ama hiç bir fark yok

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ben hiç bir fark göremedim telefonumdan *#0000# yaparak güncelledim wifi bağlantısıyla ama hiç bir fark yok

Bence De Pek Bi Değişme Yok. Şimdiye Kadar 2 Tane Fark Gördüm Sadece

1. Haritalar Değişmiş Konumumu Hızlı Buluyor.
2. Tarayıcı Da Geri ye Bastığında Bi Önceki Sayfaya Gidiyor Artık...

ziya09

Üye
Bu yeni güncelleme ile sanki ram da biraz artış olmuş gibi geldi.Handy taskmanda ram bi önceki versiyonda 40-45 arası iken şimdiki versiyonda 45-50 arasında gösteriyor.Ramblow la sıkıştırma yapınca ram 54 lere kadar çıkıyo

efe574

efe574

Üye
Bu yeni güncelleme ile sanki ram da biraz artış olmuş gibi geldi.Handy taskmanda ram bi önceki versiyonda 40-45 arası iken şimdiki versiyonda 45-50 arasında gösteriyor.Ramblow la sıkıştırma yapınca ram 54 lere kadar çıkıyo

arkadaşım allah rızası için banada bir yardım etsen şu teli hacklesem bir yardım

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
sen napmissin oyle. benim ram 32lerde geziyo.

The_WoRm

The_WoRm

Üye
hocam bn yenı aldım telı ama tek tek ısaretle yok hepsını ısaretlıo resım gonderecekken bunun guncellemesı veya sorun cozumu nasıl olablr ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
sen napmissin oyle. benim ram 32lerde geziyo.

Bak şimdi en basit yöntemi söyleyim ev ekranını temel yap temaları da hafıza kartına kur öyle dene ben öyle yaptım 40 dan aşağı inmiyor :oke:

----------Eklendi @ 12:23:50 ---------- Yazıldı @ 12:22:41 ----------

Bazen de 50 den aşağı inmiyor :)

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun beyler

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi

Bak şimdi en basit yöntemi söyleyim ev ekranını temel yap temaları da hafıza kartına kur öyle dene ben öyle yaptım 40 dan aşağı inmiyor :oke:

----------Eklendi @ 12:23:50 ---------- Yazıldı @ 12:22:41 ----------

Bazen de 50 den aşağı inmiyor :)

temalar zaten hafıza kartında. ev ekranıda temel değil ama orta olan. temel yapmam. ram da az oluversın amannn :D

mudoss

Üye
benim anlamadığım telefondan güncellerken yedeğini alın diye bi uyarı aldım güncelledikten sonra hafıza kartına baktım yedeklenmemiş nereye yedekledi bu?

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
benim anlamadığım telefondan güncellerken yedeğini alın diye bi uyarı aldım güncelledikten sonra hafıza kartına baktım yedeklenmemiş nereye yedekledi bu?
o yedeklemedi. bi sorun çıkabilir güvenlık için siz telefonunuzu yedekleyın dedi. ama sorun falan çıkmıyor gerek yok yani.

fbrdwn

fbrdwn

Üye
Arkadaşlar Nokia pc suite ile güncelledim fakat Adobe pdf yüklenmemiş sizce ne yapsam düzelir lütfen yardım edin

Üst Alt