C5-03 Yeni Güncelleme Çıkmıştır v.12.0.023

Sponsorlu Bağlantılar

yido

Üye
abi bu major firmware yi nasıl yapıyoruz yok mu yardım edecek ya :D nasıl yüklicez bunu

----------Eklendi @ 09:56:57 ---------- Yazıldı @ 09:47:29 ----------

abi bu major firmware nedir nasıl yükleriz bu güncellemeyi bi anlatın gözünüzü sevim ya :( yapamadım gitti son güncellemeyi yükledim ama onu da bi deneyeyim diyorum nokıa c5 03 kullanıyorum ben
şimdiden teşekkürler...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
abi bu major firmware yi nasıl yapıyoruz yok mu yardım edecek ya :D nasıl yüklicez bunu

abi bu major firmware nedir nasıl yükleriz bu güncellemeyi bi anlatın gözünüzü sevim ya :( yapamadım gitti son güncellemeyi yükledim ama onu da bi deneyeyim diyorum nokıa c5 03 kullanıyorum ben
şimdiden teşekkürler...

O Nokianın Çıkardığı fw iLe Alakalı Mesela Bu v12 Minör fwymiş. Yani Bi Tür Yama :oke:

serdar247

Üye
Hazır c5-03 kullanıcılarını bulmuşken sorayım;arkadaşlar bizim tel'i mobiltv ye ne zaman dahil edecekler?Bu telden sonra çıkan teller bile eklendi!!!

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hazır c5-03 kullanıcılarını bulmuşken sorayım;arkadaşlar bizim tel'i mobiltv ye ne zaman dahil edecekler?Bu telden sonra çıkan teller bile eklendi!!!

Vodafonun Keyfini Bekliyoruz Baksana Ne Zaman Eklerse Artık Bi Eklemedi Gitti :off::off::off:

Del Rey

Del Rey

Üye

şimdiden teşekkürler...

adresinde tanımları yazıyor

elisa sky

Üye
s.a arkadaşlar bende en son güncelemeyi yaptım ama bir sorun var Quick office güncelemeyle birlikte geliyor ama benim telefonuma hiçi birşey gelmedi pc ile güncelledim yine olmadı hattım vodafone hatla filan alakası var mıdır

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
s.a arkadaşlar bende en son güncelemeyi yaptım ama bir sorun var Quick office güncelemeyle birlikte geliyor ama benim telefonuma hiçi birşey gelmedi pc ile güncelledim yine olmadı hattım vodafone hatla filan alakası var mıdır

Hatla ilgisi yoktur quick office o kadar iyi değil hemde sana tavsiyem picsel smart office kullan...

• Beğen
Tepkiler: elisa sky

ahmetc503

v11 den bi farkı var mi ben bi fark göremedim haritalar dışında :oke:
internet te geri basınca bütn sayfalar çıkıyodu (anladın sen onu) artık geri ye basınca bi önceki sayfaya geçiyo

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
internet te geri basınca bütn sayfalar çıkıyodu (anladın sen onu) artık geri ye basınca bi önceki sayfaya geçiyo

Sonradan Bunu Da Yazmıştım Foruma Ama Artık Nasıl Olduysa O Sayfa Seçme Seçenekleri Geliyor Artık :oke:

ahmetc503

arkadaş racıg thunderi yaptı sensörlü olmasada devamını bekliyoruz inşallah flash sdesteğinide yapan olur:evet:

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Del Rey

Del Rey

Üye
Arkadaşlar Nokia pc suite ile güncelledim fakat Adobe pdf yüklenmemiş sizce ne yapsam düzelir lütfen yardım edin

Quickoffice içinde oluyor Adobe PDF onu sildiysen yeniden yüklenmez.

tebery

Üye
Slm arkadaşlar
bende güncelleme yaptım artılarını pek göremedim ama eksilerini kendime göre yazacağım
1 En Altta bulunan yeşil alo tuşuna basınca en üstteki noyu direk arıyordu şimdi aramıyor.
2 hafıza kartındaki dosyaları desteklemiyor diyor.açamıyorum.Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
3 haritalarda konumum vardı sanki yok olmuş aklıma gelenler bunlar.
Birde ram hızını nasıl görebilirim.Yeniden komple format atabilirmiyim

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Slm arkadaşlar
bende güncelleme yaptım artılarını pek göremedim ama eksilerini kendime göre yazacağım
1 En Altta bulunan yeşil alo tuşuna basınca en üstteki noyu direk arıyordu şimdi aramıyor.
2 hafıza kartındaki dosyaları desteklemiyor diyor.açamıyorum.Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
3 haritalarda konumum vardı sanki yok olmuş aklıma gelenler bunlar.
Birde ram hızını nasıl görebilirim.Yeniden komple format atabilirmiyim
1- haklısın o konuda
2-o depolama modunda falan bişeler yapıyondun arkadaşlara sor unuttum
3-haritalarada guncelleme geldi uygula

----------Eklendi @ 00:28:37 ---------- Yazıldı @ 00:27:51 ----------

rami RamBlow yükleyerek gorebilirsin.
format atarsın istersen soft istersen hard format atabilirsin.

tebery

Üye
:evet: teşekkürler arkadaşım

----------Eklendi @ 18:53:39 ---------- Yazıldı @ 18:37:56 ----------

Arkadaşım senden bir ricam olacak c5-03 e format atmayı anlatırmısın yada linki varsa verirsen sevinirim

voko06

Üye
ARKADAşlar Ben teli Güncellemek istiyorum ne yapmam lazım Biri Söylesin Kaç gündür ARıyorum bulamadım Telden yapamadım Güncellemeyi indirip Telefonamı kurcaz biri söylesin ? :vur

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ovi suite veya nokia software update ile güncelle

voko06

Üye
Teşekkür Ederim Kardeşde Sorunum war simdi ovi suite indirdim sonra yazılım indirdi 138mb sonra yükle yerine geldiqinde bağlantı kesildi felan diyo yeniden aç kapat diyo yapıyom gene aynısı oluyo Sorun ne acaba? :vur

HeavenPatrol

Üye
Bu sürümü yükledim telefon patladı. Fotoraf çekiyorum kendi kendine kapanıyor nedir sorunu bir çözemedim.

Üst Alt