C5-03 v23✔ Özkan Ç. WP--Son Umut-- 02.02.2013

Sponsorlu Bağlantılar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Özkan CFW anna ikonlu browserı uyarladın mı?

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Özkan CFW anna ikonlu browserı uyarladın mı?

sanırım yok ama anna ikonlu browserin mif dosyalarını resource\apps içine atın kesin çalışıyor :) 5800 denedim çalıştı ofwde 5230dada denedim çalıştı :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
sanırım yok ama anna ikonlu browserin mif dosyalarını resource\apps içine atın kesin çalışıyor :) 5800 denedim çalıştı ofwde 5230dada denedim çalıştı :)

Bende öyle diyecektim.Private,Resource ve Sys klasörlerinden resourse içindeki mifleri atacaksın çalışıyor.Kullanıcılara yeni CFW paylaşsın.

- - - Eklendi - - -

r1,r14,16 dosyalarını hiç atmayacaksınız sadece mif uzantıları atacaksınız.

- - - Eklendi - - -

Yılda bir uğradığım bi tarayıcıya ne uyarlıycam yav :)

Güzel oluyor :) Elbet kullananı vardır.

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Bence gereksiz yav :D opera ile yola devam :D özkan kardeş ayıp olmassa fwmin resmini atıp öneri isterim senden :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Fw bu muhtar bitti sayılır :D önerin varmı ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
menüyu 4*4 yapabilirsin ama başka ne olur bilmiyorum c6 portun alanı biraz daha geniş ofw'ye bakarak ama ne yapılır başka bilmiyorum muhtar :) ama sadelik olsun daha iyi oluyor

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
menüyu 4*4 yapabilirsin ama başka ne olur bilmiyorum c6 portun alanı biraz daha geniş ofw'ye bakarak ama ne yapılır başka bilmiyorum muhtar :) ama sadelik olsun daha iyi oluyor

ben sadeliği seviyorum zaten kullanan kullanır kullanmayanında canı sağolsun :)

sena5135

sena5135

Üye
abi senin yaptıklarınla esktcm telefonu :D bide bildirimler kaldırılmış diyosun . mesaj geldiğinde sohbetleri açan uygulmayı gömseydin iyi olcağdı

metox1

Üye
ya arkadaşlar ben atıyorum hiç bişeye dokunmuyorum işlemi baştatıyorum olmuyor :s

samet0311

samet0311

Üye

Ovi kullanmıyorum ama sistem hackli uygulamalarda nasıl bir sıkıntı yapıyor ?
Ilk açılış'a mahsus bir hata daha sonra almazsıniz.

- - - Eklendi - - -

Ilk sayfada kurulum yazıyor options'la ilgili birşey anlatılmamis zaten orda yazanları yapmalısınız.

- - - Eklendi - - -

Rica ederim kardeşim iyi kullanımlar
Uygulamayı yüklüyor fakat kurulumunu tamamlamıyor yüklenemedi hatası veriyor

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
abi senin yaptıklarınla esktcm telefonu :D bide bildirimler kaldırılmış diyosun . mesaj geldiğinde sohbetleri açan uygulmayı gömseydin iyi olcağdı

Eskidi zaten telefon abim :) onuda sen uygulama olarak yüklersin.

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar ben atıyorum hiç bişeye dokunmuyorum işlemi baştatıyorum olmuyor :s

Işlemleri doğru yapıyon mu ?

- - - Eklendi - - -

Uygulamayı yüklüyor fakat kurulumunu tamamlamıyor yüklenemedi hatası veriyor

Bilmiyorum muhtar instal server sorunsuz ben hiç uygulamada sıkıntı yapamıyorum ama bilemedim vallahi.

metox1

Üye
tekrar denedim oldu yaptım da bi sorum daha olacak ya şu müzik çalarda kütüpaneyi yenile diyorum hiç şarkı gelmiyor onuda halledirsem sorunsuz bir şekilde kullanacam yardım lütfen

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına music diye bi klasör oluştur müzikleri onun içine at

samet0311

samet0311

Üye

Eskidi zaten telefon abim :) onuda sen uygulama olarak yüklersin.

- - - Eklendi - - -

Işlemleri doğru yapıyon mu ?

- - - Eklendi - - -

Bilmiyorum muhtar instal server sorunsuz ben hiç uygulamada sıkıntı yapamıyorum ama bilemedim vallahi.

Peki rompatcher de birsürü şey var ne işe yarıyo bunlar hocam

metox1

Üye
hocam oldu teşekkürler böyle güzel bir çalışma yaptıgın için :) ellerine saglık :)

samet0311

samet0311

Üye

4in1 yazılımda kullanılması gerekiyor zaten o 4 tane yamanin birleşmesi. Diğerleri öyle boş boş :)

- - - Eklendi - - -

Rica ederim hafız iyi kullanımlar :)

Hani etkinleştirip etkinleştirmemek fark etmez yani :)

Üst Alt