C5-03 v23✔ Özkan Ç. WP--Son Umut-- 02.02.2013

Sponsorlu Bağlantılar

canan heryerde

Üye
slm kardeş bende c5 03 kullanıcısıyım. bu sürümü telefona yüklemek istiyorum ama phoenix ''neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified'' hatası veriyor...ne yaptıysam çözümü bulamadım, acaba nokia firmware editör(nfe) ile flashlayabilirmiyim? ilgin için şimdiden tesekkürler...:)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
şua bunu kullanıyorum tuşlar ve ev ekranı dışında deişiklik yok bir uyarı telefona kurunca hard format atmayın sistem hatası diyo ve bazı uygulamalar çalışmıyo

Sistem hatası uyarısı önemli birşey değil.
Uygulamalarda sıkıntı yaşamıyorum.

- - - Eklendi - - -

slm kardeş bende c5 03 kullanıcısıyım. bu sürümü telefona yüklemek istiyorum ama phoenix ''neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified'' hatası veriyor...ne yaptıysam çözümü bulamadım, acaba nokia firmware editör(nfe) ile flashlayabilirmiyim? ilgin için şimdiden tesekkürler...:)

Nfe sistem düzenleme programıdır olmaz. Indirdiğiniz rar'i c.programfiles.nokia.phoenix.products içine çıkarın ve RM-697 diye bir klasör oluşturup içine atın phoenixi sonra çalıştrin.

hakan aydogar

Üye
kardesim eline saglık.yardımların için tskler

Kaspiyann

Üye
Kardeşim bir şey sorucam dosyayı indiriyorum. Products'un içine yeni bir klasör açıp içine çıkartıyorum. Phoenix'i açınca dosyayı bulamıyorum RM-697 çıkmıyor? yardım edersen sevinirim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
rm-697 klasörunun içinde başka klasör olmasın

kerimetlec

kerimetlec

Üye
Güzel olmuş kardeş emeğine sağlık. Kendim için bir iki yerinde değişiklik yapmak istedim. Fakat NFE yeniden paketlemiyor. Hata mesajı veriyor. Sanırım Rofs dosyasının boyutu düşük diye. Sen nerde düzenledin bunu.

igetsky

igetsky

Üye
tesekkurler guzel olmus su uyari sesini ve sarj uyari sesini de degistirseydin daha guzel bi sesle iyi olurdu

sena5135

sena5135

Üye
Hacı telefon ekranı sürekli kendini yeniliyor format attım işe yaramadı. ne yapmam lazım telefon açılınca sistem hatası diyo 2 kez flashldım yardım ACİL

cimbomlusinan

Üye
Arkadaşlar bu olaylarda yeniyimde bir şey sormak istiyorum. C5-03 var bende radyoda aynı şarkının sesi telefonun media player ile dinlediğimden çok daha fazla çıkıyor.Şarkıyı telefona 320kbps halde attığım halde.Acaba burda bahsedilen media player güncelleştirildiden kasıt bu durumda düzeltildi demek mi ?

exeli258

exeli258

Üye
sa cfw atmakla hacklemegin farkı ne :D

serhat2049

Üye
harika olmuş teşekkürler özkan ama mesaj gönderme şeyleri görünmüyor nasıl açabilirm illa seçenekler deyip göndermem gerekiyor ?

sena5135

sena5135

Üye
kendi isteddigim rompatcher yamasini nasil kullanabilirim bide mesajlar artik bildirim olarak gelyo

- - - Eklendi - - -

harika olmuş teşekkürler özkan ama mesaj gönderme şeyleri görünmüyor nasıl açabilirm illa seçenekler deyip göndermem gerekiyor ?

belle topbar kullanabilmek icin o yama devrede.onun icin yaplacak bisi yok. Sohbetler falan kullanabilirsin

seloac

Üye
Eline Saglik Benim BEKLEME EKRANINDAN SAAT,ŞARJ,ŞEBEKE kalkmadi nasil cozebilirim bu sorunu

mustea1992

Üye
Dostum hafıza kartım yok telefona takılı şu anda. Ama çok fazla hata var. Mesela navigasyon senin çıkardığın 1. cfw'de de çalışmıyodu 2.de çalışıyodu 3.de yine çalışmıyo yani bunda. Sonra program kuruyorum mesela foursquare çalışmıyo başka cfwlerde çalıştırdım. kamera kalitesi kötü daha hataları var kendi telefonumda gözlemlediğim. ama şu anda aklıma gelenler bunlar. görsellik açısından bu telefon için yapılabilecek en güzel çalışma budur ama. eline emeğine sağlık dostum Mersin'den sevgiler.

igetsky

igetsky

Üye
özkan bari burdan cevap ver cfw de sorun var biraz ilgilenirmisin rica etsem kardeşim:hmmm hadi ama cok acilll.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
ozeldn yazdm kutun dolmus.
ilk sayfada anlatildgi gibi yaparsn kuracaksndr. rar hatali diyorsa yenidn indrp deneyebilirsin.

cimbomlusinan

Üye
Özkan sonunda engelin kalktı Devam mı cfw çalışmalarına

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
hayır bıraktım artık fw işi ile uğraşmıyorum.

kişi belirtmeden bir konuya değinmek istiyorum kimse için özel fw yapmadım bugüne kadar kendi kullandıklarımı sizlerinde faydalanmanız adına burda yayınladım ancak gerek bu konu gerekse diğer konularımda aşağılayıcı yorumlarda bulunuldu böyle oluncada birşeyleri burda yayınlamamın bir anlamı yok diye düşünüyorum artık. bu fw'mden sonra başka bir fw çalışmam oldu ancak kişisel olarak yani kendim kullanıyorum aranılan en iyi düzeyde idi fw ama üstte belirttiğim gibi forumda artık destek olarak bulunacağım.

Üst Alt